Home TOP NEWS Για το γόητρο, τα λεφτά, τους βαθμούς και… την ψυχολογία!

Για το γόητρο, τα λεφτά, τους βαθμούς και… την ψυχολογία!

Άλλη μια Ευρωπαϊκή ημέρα ξημέρωσε για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ στις 19:45 (Cytavision Sports) θα αναμετρηθεί στο «Τοφίκ Μπαχράμοφ» κόντρα στην Καραμπάχ στο Αζερμπαϊτζάν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League.


Το γράψαμε και σε προηγουμένα μας ρεπορτάζ ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ απόψε δεν διεκδικεί την πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς όλα έχουν κριθεί στον όμιλο της με την Βασιλεία και την Καραμπάχ να είναι οι ομάδες που έχουν “κλειδώσει” εισιτήριο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Απ’ εκεί και πέρα η ομάδα μας θα κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο του «Τοφίκ Μπαχράμοφ» και θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα, περισσότερο για το οικονομικό όφελος, για τους βαθμούς αλλά και για το κομμάτι της ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των συνεχόμενων ντέρμπι που ακολουθούν.

Πάντως ο Χένινγκ Μπεργκ στις χθεσινές του τοποθετήσεις ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά ότι προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα και ότι πιο σημαντικό είναι το «αιώνιο» ντέρμπι. Φυσικά η ομάδα μας δεν θα πάει στην έδρα της Καραμπάχ να πέσει αμαχητί, θα παλέψει για ότι καλύτερο κόντρα στους Αζέρους για τα κίνητρα που αναφέραμε στην πιο πάνω παράγραφο.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα της ομάδα μας, αν και δεν είναι ξεκάθαρο το πόσες θα είναι αυτές. Ο Νορβηγός τεχνικός έχοντας στο μυαλό του και το σημαντικό παιχνίδι της Δευτέρας θα προχωρήσει σε ροτέισιον και δεν αποκλείεται να δούμε αυτό που είδαμε κόντρα στην Βασιλεία στο ΓΣΠ.