Home TOP NEWS Η πιο πρακτική λύση για να συνεχιστεί το ντέρμπι, ώστε να αποφευχθούν...

Η πιο πρακτική λύση για να συνεχιστεί το ντέρμπι, ώστε να αποφευχθούν επιπλέον μπερδέματα


Ψάχνουν τη λύση στην ομοσπονδία για τον ορισμό της ημερομηνίας στην οποία θα δοθεί συνέχεια στο παιχνίδι που διεκόπη. Προκύπτουν ζητήματα τα οποία θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψιν.

Μέχρι τη διακοπή των εορτών είναι αδύνατον να τοποθετηθεί ανάμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κι άλλο παιχνίδι καθώς εκκρεμεί άλλο ένα Ευρωπαϊκό ματς ενώ έχει ήδη οριστεί και το αναβληθέν παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με την ΑΕΛ.

Αν ο αγώνας οριστεί μετά τις γιορτές, σε μία περίοδο στην οποία πιθανόν να προκύψουν αλλαγές στα ρόστερ των δύο ομάδων λόγω και της μεταγραφικής, ενδέχεται παίκτες που ήταν γραμμένοι χθες στο φύλλο αγώνος να μην είναι διαθέσιμοι. Παράλληλα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα στείλει σύντομα τους δύο Νιγηριανούς της, Ουζόχο και Σέχου, στο Κόπα Άφρικα.

Μία καλή λύση για την ομοσπονδία, και παίρνουμε το θάρρος να την προτείνουμε, είναι να ορίσει τον αγώνα με την ΑΕΛ σε διαφορετική ημερομηνία, μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, και να προηγηθεί αυτού η συνέχεια της αναμέτρησης με το Αποέλ. Θεωρούμε αυτή τη λύση εφικτή και ουσιαστικά, στο δικό μας μυαλό, η πιο πρακτική.

Ο αναβληθείς αγώνας έχει οριστεί στις 22 Δεκεμβρίου. Δεν γνωρίζουμε αν συμφωνούν ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ με αυτή την πρόταση, σίγουρα θα πρέπει να συναινέσει και η ΑΕΛ όμως τα δεδομένα δυσκολεύουν την κατάσταση, κάτι που εύκολα γίνεται αντιληπτό.