Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Αμυνθήκαμε με υπομονή, σκοράραμε στο τέλος και προηγούμαστε

Ημίχρονο: Αμυνθήκαμε με υπομονή, σκοράραμε στο τέλος και προηγούμαστε


Ανταποκρίνεται στον απόλυτο βαθμό η ομάδα μέσα στο Μπακού. Αμύνθηκε εξαιρετικά στο πρώτο 45λεπτο και βρήκε και γκολ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με το πέναλτι γκολ του Ντούρις.

Έβαλαν πίεση από την αρχή οι Αζέροι. Κράτησαν μπαλα και προσπάθησαν να επιβάλουν από το ξεκίνημα το παιχνίδι τους. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε καθόλου και φυσιολογικά ήμασταν συνεχώς στην άμυνα. Η πρώτη επίσκεψη μας στα αντίπαλα τετράγωνα ήρθε στο 8ο λεπτό όταν και κερδίσαμε το πρώτο μας κόρνερ.

Ήταν πολύ επικίνδυνη στις επιθέσεις της η Καραμπάκ, μπήκε αρκετές φορές στην περιοχή μας από τα πρώτα λεπτά χωρίς όμως να φτιάξει τη μεγάλη ευκαιρία. Από το 15λεπτο και μετά η ομάδα προσπάθησε κάπως να ισορροπήσει, εξακολουθούσε να είναι καλύτερη η Καραμπάκ όμως κόπασε ο γρήγορος ρυθμός που πήγε να δώσει από την έναρξη του αγώνα.

Έφτιαξε αρκετές καλές προϋποθέσεις η Καραμπάκ, είχαμε κι εμείς κάποιες στιγμές στις οποίες προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα του Κακουλλή και του Μποτεάκ ωστόσο μέχρι το πρώτο μισάωρο δεν καταγράφηκε τελική προσπάθεια στο παιχνίδι.

Θα είναι πολύ δύσκολο και το δεύτερο μέρος όμως μπορούμε…

Α’ ημίχρονο

Στο 30ο λεπτό ήρθε το πρώτο σουτ στο παιχνίδι. Ήταν για την Καραμπάκ με τον Ζουμπίρ ο οποίος έκανε ατομική προσπάθεια μέσα στην περιοχή μας, σούταρε από πλάγια αριστερά όμως η μπάλα κτύπησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο 32ο λεπτό δέχθηκαν κίτρινη κάρτα οι Κίκο και Ντούρις ενώ για την ίδια φάση, στην οποία έγινε ένας διαπληκτισμός δέχθηκε και ο Κάντι της Καραμπάκ κίτρινη.

Στο 33ο λεπτό ο Όζοβιτς έκανε ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή, πήγε η μπάλα στον Ουζόχο ο οποίος την άρπαξε.

Στο 36ο λεπτό ο Μποτεάκ εκτέλεσε κόρνερ, ο τερματοφύλακας της Καραμπάκ έδιωξε όμως η μπάλα έμεινε στην περιοχή, ήρθε ο Παναγιώτου να κάνει με πλάτη ένα σουτ όμως η μπάλα αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα. Ο διαιτητής όμως δεν έδωσε το κόρνερ.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 37ο λεπτό από την Καραμπάκ. Ο Όζοβιτς πήρε μπαλιά στην περιοχή, ήταν μόνος απέναντι στον Ουζόχο, έκανε κεφαλιά ψαράκι όμως η μπάλα πήγε στον τερματοφύλακα μας.

Στο 40ο λεπτό ο Γουαζί πήρε μπαλιά στην περιοχή, σούταρε όμως ήταν πολύ άστοχο το σουτ του.

Στο 42ο λεπτό ο Χαραλάμπους εκτέλεσε κόρνερ, στο δεύτερο δοκάρι ο Παναγιώτου έπιασε κεφαλιά, η μπάλα κτύπησε καθαρά στο χέρι αμυνόμενου πάικτη και κερδίσαμε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ντούρις και σκόραρε.