Home TOP NEWS Κίνητρα υπάρχουν πολλά!

Κίνητρα υπάρχουν πολλά!


Το γεγονός ότι η ομάδα ξέρει από τώρα πως δεν θα συνεχίσει στην Ευρώπη μετά τις γιορτές, δεν κάνει το παιχνίδι της Πέμπτης με την Καραμπάκ αδιάφορο. Πάντα ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι δίνει από μόνο του πολλά και μεγάλα κίνητρα στους ποδοσφαιριστές.

Όσοι κληθούν να αγωνιστούν απέναντι στην Καραμπάκ θα παίξουν για την ιστορία της ομάδας, για τους ευατούς τους και για τον κόσμο μας που σίγουρα περιμένει να δει την ΟΜΟΝΟΙΑ ανταγωνιστική στο παιχνίδι. Από κει και πέρα είναι και τα οικονομικά ωφέλη που θα καρπωθεί η ομάδα αν πάρει θετικό αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα.

Το σημαντικότερο κίνητρο ωστόσο έχει να κάνει με τη βαθμολογία μας στο Ranking της ΟΥΕΦΑ. Χρειαζόμαστε βαθμούς για να μεγαλώσουμε τη συγκομιδή μας και να δικαιούμαστε να προσδοκούμε σε πιο ευνοϊκές κληρώσεις στα χρόνια που θα έρθουν.

Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια την Πέμπτη για θετικό αποτέλεσμα, ενώ λέμε επίσης με βεβαιότητα πως όλοι στην ομάδα δεν σκέφτονται αυτή τη στιγμή κανένα Αποέλ. Στο μυαλό όλων είναι το αμέσως επόμενο ματς.