Home TOP NEWS Match Report: Η πολύ μεγάλη εμφάνιση και μια στιγμή μαγείας έφεραν το...

Match Report: Η πολύ μεγάλη εμφάνιση και μια στιγμή μαγείας έφεραν το τελικό 2-2


Κατέβαλε τεράστια προσπάθεια απόψε στο Μπακού η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έκαναν ένα άψογο παιχνίδι, ακολουθώντας την τακτική του Μπεργκ, οι ποδοσφαιριστές, έδειξαν σε ολόκληρο το παιχνίδι πάθος, αυταπάρνηση και παρά το γεγονός ότι έπαιξαν για ένα μισάωρο με ποδοσφαιριστή λιγότερο, αφού αποβλήθηκε ο Κίκο, άντεξαν στην πίεση μέχρι το 88ο λεπτό όταν η Καραμπάκ βρήκε με δόση τύχη της λύση για να φτάσει στη νίκη. Και δύο λεπτά αργότερα ο Γκόμεθ έκανε ξανά το απίστευτο. Σκόραρε από το κέντρο του γηπέδου για να φέρει το ματς στην ισοπαλία και να γίνεται και πάλι θέμα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η ομάδα μας ήταν αυτή που προηγήθηκε με τον Ντούρις στο 43ο λεπτό όμως το αυτογκολ του Ψάλτη στην επανάληψη έφερε το ματς στα ίσα. Αυτό που είδαμε στο τελευταίο πεντάλεπτο ήταν πραγματικά απίστευτο.

Πολύ μεγάλο αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φέυγει με κέρδος από το Αζαρμπαϊτζάν.

15 παίκτες χρησιμοποίησε ο Μπεργκ δίνοντας χρόνο και σε κάποιους παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν τη Δευτέρα.

Α’ Ημίχρονο

Στο 30ο λεπτό ήρθε το πρώτο σουτ στο παιχνίδι. Ήταν για την Καραμπάκ με τον Ζουμπίρ ο οποίος έκανε ατομική προσπάθεια μέσα στην περιοχή μας, σούταρε από πλάγια αριστερά όμως η μπάλα κτύπησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο 32ο λεπτό δέχθηκαν κίτρινη κάρτα οι Κίκο και Ντούρις ενώ για την ίδια φάση, στην οποία έγινε ένας διαπληκτισμός δέχθηκε και ο Κάντι της Καραμπάκ κίτρινη.

Στο 33ο λεπτό ο Όζοβιτς έκανε ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή, πήγε η μπάλα στον Ουζόχο ο οποίος την άρπαξε.

Στο 36ο λεπτό ο Μποτεάκ εκτέλεσε κόρνερ, ο τερματοφύλακας της Καραμπάκ έδιωξε όμως η μπάλα έμεινε στην περιοχή, ήρθε ο Παναγιώτου να κάνει με πλάτη ένα σουτ όμως η μπάλα αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα. Ο διαιτητής όμως δεν έδωσε το κόρνερ.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 37ο λεπτό από την Καραμπάκ. Ο Όζοβιτς πήρε μπαλιά στην περιοχή, ήταν μόνος απέναντι στον Ουζόχο, έκανε κεφαλιά ψαράκι όμως η μπάλα πήγε στον τερματοφύλακα μας.

Στο 40ο λεπτό ο Γουαζί πήρε μπαλιά στην περιοχή, σούταρε όμως ήταν πολύ άστοχο το σουτ του.

Στο 42ο λεπτό ο Χαραλάμπους εκτέλεσε κόρνερ, στο δεύτερο δοκάρι ο Παναγιώτου έπιασε κεφαλιά, η μπάλα κτύπησε καθαρά στο χέρι αμυνόμενου πάικτη και κερδίσαμε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ντούρις και σκόραρε.

Β Ημίχρονο

Μπήκε ο Λοϊζου στη θέση του Μποτεάκ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Στο 48ο λεπτό ο Όζοβιτς βρέθηκε αμαρκάριστος έξω από την περιοχή μας με τη μπάλα στα πόδια, έκανε σουτ όμως ο Ουζόχο απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 49ο λεπτό η Καραμπάκ ισοφάρισε ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, με τον Ψάλτη να στέλνει με το κεφάλι τη μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Ουζόχο.

Πήγαμε να απαντήσουμε άμεσα όταν στο 50ο λεπτό ο Λοϊζου έδωσε πάσα στον Κακουλλή στην περιοχή, αυτός σούταρε χωρίς δύναμη και έχασε ευκαιρία.

Στο 55ο λεπτό ο Λοϊζου πήρε μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε με ταχύτητα την κίνηση του, μπήκε στην περιοχή σούταρε όμως ο τερματοφύλακας απέκρουσε σε κόρνερ.

Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Παναγιώτου έκανε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι προς τα πίσω, η μπάλα πήγε στον Ντούρις ο οποίος έκανε βολέ όμως ο Ατράντε πάνω στην γραμμή έσωσε την Καραμπάκ.

Στο 58ο λεπτό ο Γκάντι έκανε πλασέ με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Ουζόχο.

Στο 60ο λεπτό ο Κακουλλής πήρε μπαλιά στο χώρο, έτρεξε και βγήκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα της Καραμπάκ, σούταρε από τα όρια της περιοχή όμως το σουτ του αποκρούστηκε με διπλή προσπάθεια.

Στο 63ο λεπτό ο Μιξ και ο Γκόμεθ μπήκαν στη θέση των Χαραλάμπους και Ασημένου.

Στο 65ο λεπτό η Καραμπάκ σκόραρε όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Γκουρμπάνοφ.

Στο 66 η ομάδα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κίκο που δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 69ο λεπτό ο Κακουλλής έτρεξε και έκλεψε τη μπάλα, έφυγε μόνος απέναντι στον τετρματοφύλακα, καθυστέρησε λίγο και τον πρόλαβε αμυντικός τον οποίο απέφυγε και έκανε στο τέλος ένα κακό σου έξω από την περιοχή.

Στο 70ο λεπτό έφυγε από το γήπεδο ο Ντούρις και μπήκε ο Λέτσιακς.

Στο 73ο λεπτό βγήκε μπαλιά στην περιοχή μας, ο Μεδίνα έπιασε κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 79ο λεπτό βγήκε ο Ζαχαρίου και μπήκε στη θέση του ο Χούμποτσαν.

Στο 82ο λεπτό ο Οζοβιτς έκανε επικίνδυνο γυριστό σουτ όμως δεν βρήκε στόχο.

Στο 86ο λεπτό ο Ζουμπίρ έκανε σουτ έξω από την περιοχή με τον Ουζόχο να αποκρούει χαμηλά.

Στο 90ο λεπτό ο Γκόμεθ σκοράρει με σουτ από το κέντρο του γηπέδου για να φέρει ξανά το ματς στα ίσα.