Home TOP NEWS Match Report: Καθαρή νίκη με πειστική εμφάνιση, την κορυφαία φετινή στο πρωτάθλημα

Match Report: Καθαρή νίκη με πειστική εμφάνιση, την κορυφαία φετινή στο πρωτάθλημα


Εμφάνιση πρωταθλήτριας ήταν η αποψινή από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν στο γήπεδο καταιγιστική, έφτιαξε πάρα πολλές ευκαιρίες, βρήκε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο σε ένα παιχνίδι στο οποίο το τελικό 2-0 είναι μάλλον τιμητικό για τον Εθνικό.

Ο Λοϊζου σημείωσε το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα ενώ σκόραρε και ο Παπουλής.

Άρχισε καλά το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ να δείχνει με το ξεκίνημα την πρόθεση της να επιβάλει το παιχνίδι της. Φάνηκε πάντως να μπαίνει με απαιτήσεις στο γήπεδο και ο Εθνικός. Μετά τα πρώτα λεπτά η ομάδα άρχισε να κρατάει μπάλα και να επιτίθεται πολύ περισσότερο.

Η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε όλο το ματς και ιδιαίτερα στο πρώτο ήταν εξαιρετική. Φτιάξαμε όσες ευκαιρίες δεν φτιάξαμε μέχρι τώρα σε όλο το πρωτάθλημα, σε ένα ημίχρονο. Έίχαμε φαντασία στο παιχνίδι μας, πολύ ωραίους συνδυασμούς και πολύ καλή διάθεση.

Η ομάδα έκανε απόψε το καθήκον της, πήρε μία νίκη με εμφάνιση πειστική μάλιστα, ανέβασε τη συγκομιδή της στους 10 βαθμούς και έκανε όλους μας να αισθανθούμε ξανά αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας.

Α’ Ημίχρονο

H πρώτη φάση στο παιχνίδι ήταν για τον Εθνικό μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Μάριος Ηλίας βρέθηκε σε θέση βολής όμως έκανε πολύ καλή άμυνα ο Γιούστε, στην εξέλιξη της φάσης έγινε νέα προσπάθεια από τον Ασούμπρε όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Εξαιρετική προσπάθεια έκανε ο Τζιωνής στο 4ο λεπτό. Πήρε πάσα στο κόρνερ, κινήθηκε από αριστερά, ντρίμπλαρε, μπήκε στην περιοχή, έκανε σουτ από πλάγια θέση αναγκάζοντας σε δύσκολη απόκρουση τον Μπογκαντίνοφ.

Ωραίος ήταν ο συνδυασμός στο 7ο λεπτό. Ο Μιξ έσκαψε για τον Τσέποβιτς, αυτός έδωσε πίσω πάσα και η μπάλα έφτασε στον Λοϊζου ο οποίος από ευνοϊκή θέση σούταρε έξω.

Στο 9ο λεπτό ο Εθνικός βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μάριο Ηλία, μπήκε στην περιοχή έδωσε πάσα προς τα πίσω στον Τολμές που πλάσαρε αδύναμα προς την εστία και πάνω στον Παναγή.

Στο 12ο λεπτό εκτελέστηκε κόρνερ από αριστερά, στο πρώτο δοκάρι έπιασε κεφαλιά ο Γιούστε με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπογκαντίνοφ.

Στο 18ο λεπτό ο Τζιωνής πήρε μπάλα έξω από την περιοχή, πλάσαρε λίγο πάνω από την εστία.

Πολύ καλή κίνης έκανε μέσα στην αντίπαλη περιοχή ο Τζιωνής στο 20’, ελευθερώθηκε και έκανε πλάσε με δύναμη όμως δεν βρήκε στόχο.

Μία μπαλιά βγήκε στο 22ο λεπτό από τον Παπουλή στον Τσέποβιτς, ο Σέρβος έκανε αδύναμη κεφαλιά πάνω στον τερματοφύλακα.

Στο 23ολ λεπτό ο ΜΠασιρού έκλεψε στο κέντρο, έδωσε στον Παπουλής στην περιοχή, έκανε ένα αδύναμο πλασέ το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Μπογκατίνοφ αφού η μπάλα πήγαινε στη γωνία του.

Στο 32ο λεπτό ο Λοϊζου έδωσε κάθετα στον Τσέποβιτς ο οποίος βρέθηκε σε θέση εξτρέμ από δεξιά, έβγαλε συρτή σέντρα και λίγο έλειψε να έχουμε αυτό γκολ.

Στο 38ο λεπτό χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Τσέποβιτς έδωσε κάθετα στην περιοχή στον Ντίσκερουντ, αυτός πάτησε τη μπάλα για τον Παπουλή που μπήκε στη φάση σούταρε για να αποκρούσει ο Μπογκατίνοφ.

Στο 39ο λεπτό ο Τσέποβιτς βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, σούταρε όμως πάνω του.

Στο 40ο λεπτό ο Τολμές βρέθηκε σε θέση για σουτ έξω από την περιοχή, το έκανε όμως η μπάλα πήγε στον Παναγή

Στο 40’ ο Παπουλής δέχθηκε μπαλιά και βγήκε από πλάγια θέση μπροστά στον Μπογκατίνοφ, πλάσαρε όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 42ο λεπτο ο Παπουλής βρέθηκε σε θέση για σουτ στο ύψος της περιοχής, έκανε δυνατό σουτ όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 43ο λεπτο ο Λοϊζου λέκανε ωραία προσπάθεια κουβαλώντας αρκετά μέτρα τη μπάλα, έκανε σουτ φτάνοντας έξω από την περιοχή όμως ήταν άστοχο.

Β Ημίχρονο:

Στην πρώτη της επιθετική προσπάθεια η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε στο δεύτερο ημίχρονο αυτό που δικαιούταν. Ο Τζιωνής πήρε πάσα στο χώρο, ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο στο σπριντ, έδωσε με το εξωτερικό του ποδιού πάσα στον Λοϊζου στο ύψος του πένλατι, αυτός πλάσαρε και σκόραρε.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Φλοριάν ο οποίος εκμεταλλευόμενος λάθος του Παναγή βρέθηκε μπροστά στο τέρμα με τον τερματοφύλακα μας σχεδόν εξουδετερωμένο όμως σούταρε έξω.

Στο 55ο λεπτό ο Λοϊζου πήρε μπάλα δεξιά, έδωσε κάθετα στον Τσέποβιτς ο οποίος με μία σέντρα ακριβείας βρήκε τον Παπουλή ο οποίος μπροστά στο κενό τέρμα σκόραρε εύκολα για να κάνει το 2-0.

Στο 68ο λεπτό ο Λοϊζου έδωσε στον Τζιωνή μέσα στην περιοχή, έκανε σουτ ο Μαρίνος όμως ήταν αδύναμο.

Στο 69ο λεπτό ο Παναγή απογειώθηκε σε σουτ του Ταράσοβς έξω από την περιοχή. Ήταν μεγάλη απόκρουση

Στο 73ο λεπτό ο Τζιωνής πήρε μπάλα από αριστερά, πήγε προς τον κεντρικό διάδρομο και τελείωσε τη φάση με το δεξί άστοχα.

Στο 80’ ένα σουτ του Θωμά Ιωάννου ήταν άστοχο.

Στο 81ο λεπτό ο Περατικός πήρε κάθετη πάσα στην περιοχή, ήταν μόνος απέναντι στον Παναγή όμως σούταρε έξω.

Στο 84ο λεπτό Τσέποβιτς πήρε πάσα από τον Λοϊζου στο ύψος της περιοχή, έκανε σουτ το οποίο όμως κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 85ο λεπτό ο Σέχου πήρε μπάλα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έδωσε προς τα πίσω στον Τσέποβιτς, αυτός προσπάθησε να σουτάρει, δεν βρήκε μπάλα, ο Παπουλής ήταν αυτός που έκανε πλασέ το οποίο πήγε στον Λέτσιακς που μπήκε στη φάση και μπροστά στο τέρμα σκόραρε. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR και ακυρώθηκε.

Ένα σουτ του Τζιωνή στις καθυστερήσεις ήταν άστοχο.

Ένα σουτ του Ασούμπρε στο τέλος κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.