Home TOP NEWS Με καρδιά, πείσμα και θέληση να “πατήσουμε” τον “αιώνιο”! Πάμε Μάγκες –...

Με καρδιά, πείσμα και θέληση να “πατήσουμε” τον “αιώνιο”! Πάμε Μάγκες – Vamos tíos

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από το παιχνίδι που περιμένει όλος ο φίλαθλος κόσμος του νησιού, το παιχνίδι που “χωρίζει” για λίγες ώρες την πρωτεύουσα σε δύο “στρατόπεδα” σε πράσινο και πορτοκαλί χρώμα.


Τέτοιου είδους παιχνίδια όπως είναι αυτό που θα ακολουθήσει σε λίγες ώρες κόντρα στον Αποέλ είναι από αυτά που εξιτάρουν πάντα το φίλαθλο κοινό, αλλά και τους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές, καθώς τα κίνητρα στα “Ελ Κλάσικο” και για τις δύο ομάδες πάντα είναι πολλά.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, τα κίνητρα σε άλλο ένα μεγάλο Λευκωσιάτικο ντέρμπι είναι η νίκη για να μπορέσει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, να συνεχίσει την αντεπίθεση της και να μπει ξανά στο κόλπο για την διεκδίκηση του φετινού στόχου της, που είναι το πρωτάθλημα και τρίτο θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε πέρσι κόντρα στον Αποέλ. Συνεπώς καταλαβαίνει κανείς ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει τη νίκη σήμερα για τους δικούς της 1948 λόγους.

Η ομάδα μας έδειξε ότι έχει την ποιότητα, έχει βρει τα πόδια της και αναμένουμε ότι απόψε οι ποδοσφαιριστές θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με το “μαχαίρι” στα δόντια,  στον για να πετύχουν τη νίκη κόντρα στον “αιώνιο”.

Πάμε λοιπόν, το βράδυ να παρουσιαστούμε ξανά με καρδιά, πάθος και θέληση στοιχεία τα οποία αν τα παρουσιάσουμε θα αυξήσουμε τις πιθανότητες για το τρίποντο.

Πάμε ΟΜΟΝΟΙΑ, Vamos Μάγκες, Vamos Tíos!