Home TOP NEWS Μπεργκ: «Περιμένω ένα ισοδύναμο και κλειστό παιχνίδι»

Μπεργκ: «Περιμένω ένα ισοδύναμο και κλειστό παιχνίδι»


Λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης, ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στους δημοσιογράφους.

Είπε αρχικά: “Ανυπομονούμε για το παιχνίδι αύριο, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι καλύτερο για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.»

Αν το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει κίνητρο: «Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο. Είμαστε μία ομάδα με κόσμο, με απαιτήσεις. Ήδη υπάρχουν τα κίνητρα. Στο πρώτο ημίχρονο στο πρώτο ματς κάναμε ένα από τα καλύτερα μας ματς στην Ευρώπη, στο δεύτερο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Θα είναι ισοδύναμο παιχνίδι και κλειστό αύριο. Η Καραμπάκ παίζει καλό ποδόσφαιρο, πιθανόν να προκριθεί ως πρώτη ή ως δεύτερη. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο»

Για το διπλό ταμπλό: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Θέλαμε στην αρχή να μπούμε στους ομίλους. Πέρσι έπρεπε να κάνουμε και τα δύο, πρωτάθλημα και Ευρώπη, και δεν ήταν εύκολο. Παραμένει προτεραιότητα το πρωτάθλημα όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπολογίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Προσπαθούμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο και στις δύο διοργανώσεις όμως το πρωτάθλημα είναι πάντα σε προτεραιότητα».

Παρακολουθείστε τη διάσκεψη: