Home TOP NEWS Να “χτίσει” στη νίκη και στην εμφάνιση!

Να “χτίσει” στη νίκη και στην εμφάνιση!

Το έδειξε την περασμένη Πέμπτη η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην Βασιλεία ότι, θέλει να γυρίσει τον διακόπτη και όντως το έπραξε για τα καλά το απόγευμα της Κυριακής επικρατώντας του Εθνικού Άχνας πραγματοποιώντας μάλιστα την καλύτερη εφετινή της εμφάνιση στο πρωτάθλημα.


Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ το τελευταίο διάστημα πέρασε δύσκολες μέρες κυρίως μετά τις δύο σερί ήττες από ΠΑΕΕΚ και Ανόρθωση που την έφεραν σε δυσμενή βαθμολογική θέση και το μόνο που ήθελαν άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” κόντρα στον Εθνικό Άχνας ήταν μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα κάτι που στο τέλος της ημέρας ήρθαν.

Στόχος από εδώ και πέρα λοιπόν, είναι η ομάδα μας να αρχίσει να “χτίζει” πάνω στην πολύ καλή εμφάνιση και στο αποτέλεσμα που πήρε στο Δασάκι της Άχνας, άλλωστε οι κερδισμένοι βαθμοί και οι νίκες θα είναι ο αδιαπραγμάτευτος στόχος, καθώς θα μας δώσουν την δυνατότητα να ανέβουμε κι άλλο βαθμολογικά.

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος η ομάδα μας θα φιλοξενήσει τον Άρη Λεμεσού ο οποίος έδειξε για τα καλά τα δόντια του στο πρωτάθλημα, άλλωστε δεν είναι τυχαία η βαθμολογική του θέση. Σίγουρα το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ για να κάμψει την αντίσταση του Άρη, θα χρειαστεί να παρουσιαστεί στο γήπεδο με το ίδιο πρόσωπο όπως και στο Δασάκι της Άχνας για να μην δώσει κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει.