Home TOP NEWS Ο πρόεδρος του Σωματείου, Μάριος Αργυρίδης, εξήγησε το λόγο που δεν προχώρησε...

Ο πρόεδρος του Σωματείου, Μάριος Αργυρίδης, εξήγησε το λόγο που δεν προχώρησε του Τζον Χριστοδούλου


Οι τοποθετήσεις του προέδρου του Σωματείου μας, Μάριου Αργυρίδη, στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0.

Μεταξύ άλλων είπε:

Ο Παπασταύρου θεωρεί ότι δεν πρέπει να εκδοθούν μετοχές στον κόσμο: “Η θέση μας είναι ότι πρέπει να το συζητήσουμε για να δούμε πως προχωρούμε. Η συμφωνία έχει περάσει απο γενική συνέλευση, για να γίνει η αλλαγή θα πρέπει να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Θα συζητηθεί, να έχουμε τις τελικές θέσεις, να πάει στο Δ.Σ και μετά αν αλλάζει η συμφωνία 100% θα πρέπει να πάει στην Γενική Συνέλευση”

Ο Παπασταύρου είπε να δοθούν λεφτά στο σωματείο παρά να αγοράσουν μετοχές: “Αν υπάρχει τρόπος να συζητηθούν και τα δυο”.

“Θα το συζητήσουμε με τον Παπασταύρου για να δούμε τι να κάνουμε και αν πρέπει να κάνουμε”.

Αν ήταν αυτός ο λόγος διαφωνίας με τον Χριστοδούλου: “Είχαμε πει πως θα συμμετέχουμε στην συμφωνία με επικοδομητικό πνεύμα, δεν ήρθαμε στην φάση με συζητήσεις σωματείο-Χριστοδούλου γιατί έπρεπε πρώτα να υμφωησουσ με Παπασταύρου. Εμείς είχαμε πει ότι μιλούσαν οι δικηγόροι μας με τον δικηγόρο του Χριστοδούλου για να μας πουν τις πιθανές αλλαγές. Ήταν ανεπίσημες επαφές. Δεν είχαμε πάρει ποτέ γραπτώς τις τελικές θέσεις, περιμέναμε να συμφωνήσουν πρώτα με τον Παπασταύρου. Έκρινε ο Παπασταύρου ότι δεν θα προχωρούσε”.

Γιατί χάλασε η συμφωνία: “Το ένα ήταν οι μετοχές, το άλλο ήταν το δικαίωμα πρώτης άρνησης αν υπήρχε άλλος επενδυτής. Το άλλο ήταν η διάρκεια του συμβολαίου, απο τις επαφές φάνηκαν να ζητά μια πιο μεγάλη διάρκεια του συμβολαίου και στο τέλος οι μετοχές να αγοραστούν οι μετοχές να αγοραστούν πίσω απο το σωματείο. Στην υφιστάμενη συμφωνία στα 20 χρόνια πάει πίσω το ποδοσφαιρικό τμήμα στο σωματείο χωρίς αντίτιμο”.