Home TOP NEWS Οι τοποθετήσεις του Χένινγκ Μπεργκ ενόψει Άρη

Οι τοποθετήσεις του Χένινγκ Μπεργκ ενόψει Άρη

Ο Νορβηγός τεχνικός της ομάδας μας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Άρη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.


Οι δηλώσεις του:

Πως περιμένεις το παιχνίδι με τον Άρη; “Περιμένω ένα καλό και σκληρό παιχνίδι. Είχαν έναν καλό ξεκίνημα στην σεζόν. Ανέβηκαν κατηγορία αλλά πήραν πολλούς νέους παίκτες. Είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς βελτιωνόμαστε τώρα και θέλουμε να χτίσουμε στα πρόσφατα αποτελέσματα”.

Ποια είναι τα κλειδιά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς; “Θεωρώ το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε καλοί αμυντικά, να έχουμε καλό τέμπο, συνεργασίες και ρυθμό στο επιθετικό μας παιχνίδι. Χρειαζόμαστε ένα καλό, ομαδικό παιχνίδι με την μπάλα και χωρίς αυτή”.

Ο Άρης βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19βαθμούς, 9 περισσότερους από εμάς. Πιστεύεις ότι αυτό είναι κάτι που θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι; “Όχι. Θεωρώ είναι καλή ομάδα όμως είμαστε επίσης μια καλή ομάδα που συνεχίζει να παίζει στην Ευρώπη. Είχαν καλή αρχή στην σεζόν, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’αυτό. Έχουν αυτοπεποίθηση, αλλά την ίδια στιγμή ανυπομονούμε για το παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει”.

Είχαμε δύο βδομάδες χωρίς αγώνα λόγω της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες. Πως χρησιμοποιήσαμε αυτή την περίοδο; “Πήγε καλά. Μπορέσαμε να προπονηθούμε και να εξασκηθούμε σε τομείς του παιχνιδιού μας. Γι’αυτούς που ήταν στις Εθνικές, πήραν επίσης κάποια αγωνιστικά λεπτά”.

Οι οπαδοί μας ήταν πολύ ενθουσιαμένοι από την εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στον Εθνικό και τώρα ανυπομονούν για το παιχνίδι της Κυριακής. Ποιο είναι το μήνυμα προς αυτούς; “Να τους ευχαριστήσω ξανά για τη στήριξη τους. Υπήρχε καλή ατμόσφαιρα ξανά όταν παίξαμε απέναντι στον Εθνικό. Επίσης όταν παίξαμε στην έδρα μας με τη Βασιλεία η ατμόσφαιρα ήταν κορυφαία. Η στήριξη τους πραγματικά επιδρά θετικά και βοηθά την ομάδα να κάνει καλή εμφάνιση. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά η εμφάνιση και το αποτέλεσμα απέναντι στην Βασιλεία ήταν καλά, η εμφάνιση και το αποτέλεσμα απέναντι στον Εθνικό ήταν καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε”.

Το βίντεο με τις δηλώσεις: