Home TOP NEWS Πανέτοιμος και… περιμένει ο Μποτεάκ!

Πανέτοιμος και… περιμένει ο Μποτεάκ!


Θα δούμε τον Έρικ Μποτεάκ να επιστρέφει και να αγωνίζεται μετά από δύο μήνες απουσίας; Την απάντηση φυσικά θα την λάβουμε λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο Έρικ Μποτεάκ έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό, προπονείται σε φουλ ρυθμούς και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της ομάδας έχει να πατήσει γρασίδι από τα τέλη του Σεπτέμβρη  απέναντι στην Καραμπάχ στο ΓΣΠ και τώρα περιμένει το “πράσινο” φως από τον Χένινγκ Μπεργκ για να αγωνιστεί ξανά.

Όσον αφορά τον αποψινό αγώνα και το αν θα αγωνιστεί ή όχι ο Μποτεάκ αυτό εναπόκειται στις απόφασεις που θα πάρει ο Χένινγκ Μπεργκ.

Πάντως το πλάνο του Νορβηγού κόουτς έχει μέσα τον ποδοσφαιριστή μας, αυτό που απομένει να δούμε είναι, αν ο Γάλλος θα πάρει φανέλα βασικού στο “Τοφίγκ Μπαχράμοφ” ή αν θα παίξει ως αλλαγή για να πάρει κάποια αγωνιστικά λεπτά και να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό ενόψει και των επόμενων δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν.