Home TOP NEWS Πέρσι άφησε “άγαλμα” τον Μβογκό φέτος… τον Mαχομεντάλιεφ! Ο Γκόμεθ τρελαίνει την...

Πέρσι άφησε “άγαλμα” τον Μβογκό φέτος… τον Mαχομεντάλιεφ! Ο Γκόμεθ τρελαίνει την Ευρώπη με τις εμπνεύσεις του


Στα 36 του χρόνια ο Γιόρντι Γκόμεθ βάλθηκε να τρελάνει την Ευρώπη με τις γκολάρες του.

Ο Ισπανός μέσος της ομάδας μας την περσινή σεζόν και στην πρώτη παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης κατάφερε να κάνει όλη την Ευρώπη να μιλάει γι΄αυτόν.

Ο Γκόμεθ ως γνωστόν στο παιχνίδι των ομίλων κόντρα στην PSV πέτυχε ένα γκολ ποιήμα, καθώς κατάφερε να σκοράρει πίσω από το κέντρο του γηπέδου, “κρεμάζοντας” τον Μβογκό.

Και ενώ είπαμε ότι τα έχουμε δει όλα από τον Ισπανό μέσο, αυτός ήρθε να μας κλείσει το στόμα ξανά με άλλη μια πανομοιότυπη όπως την περσινή γκολάρα.

Στο 89ο λεπτό η ομάδα μας δέχθηκε γκολ στο “Τοφίγκ Μπαχράμοφ και βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως ο Γιόρντι Γκόμεθ ένα λεπτό κρατούσε το τελευταίο χαρτί του αγώνα και με μια γκολάρα κάτω από την μεσαία γραμμή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πιάνοντας αδιάβαστο τον Mαχομεντάλιεφ.

H ΟΥΕΦΑ την περσινή γκολάρα του Γκόμεθ κόντρα στην PSV δεν την έβαλε ούτε καν στην πρώτη 10άδα με τα καλύτερα γκολ, που αυτό κατά την άποψη μας ήταν ποδοσφαιρικό “έγκλημα” από την ΟΥΕΦΑ. Ευελπιστούμε πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αυτό το γκολ ποιήμα, αυτή την καλλιτεχνεία, αυτή την ζωγραφιά του Καταλανού μέσου απέναντι στην Καραμπάχ που μας άφησε με το στόμα ανοικτό θα την χωρέσει κάπου στα καλύτερα γκολ της χρονιάς και μάλιστα στα ψηλά.

Διαβάστε κι αυτό: Την μια ο Βάτερμαν και την… άλλη ο Μβογκό!Οι εμπνεύσεις του Γιόρντι με τις οποίες “κρέμασε” δύο τερματοφύλακες

Διαβάστε κι αυτό: Άξιζε μια θέση στην 10άδα με τα καλύτερα γκολ! Αδίκησε τον Γκόμεθ η ΟΥΕΦΑ