Home TOP NEWS Post Game: Έδειξε χαρακτήρα και στοιχεία μεγάλης ομάδας με… τα δικά της...

Post Game: Έδειξε χαρακτήρα και στοιχεία μεγάλης ομάδας με… τα δικά της παιδιά!

Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να μην κέρδισε μέσα στο “Τοφίγκ Μπαχράμοφ”, ωστόσο πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες και πιο γεμάτες εμφανίσεις της, την φετινή σεζόν και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη και “καυτή” έδρα κόντρα σε ένα αντίπαλο που διεκδικούσε την πρώτη θέση και είχε στο πλάι του 15 χιλιάδες οπαδούς να τον σπρώχνουν.


Η ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό έδειξε χαρακτήρα, ποιότητα, τσαμπουκά, ωριμότητα, ενώ φάνηκε και το βάθος που υπάρχει μέσα στην ομάδα μας.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ ξεκίνησε τον αγώνα με τους Ουζοχο, Παναγιώτου, Λανγκ, Ψάλτη, Κίκο, Χάμπο, Ασημένο, Μποτεάκ, Ζαχαρίου, Κακουλλή, Ντούρις. Στο αξιοσημειώτο της ενδεκάδας που παρέταξε ο Νορβηγός κόουτς στο “Τοφίγκ Μπαχράμοφ” είναι ότι σε αυτήν αγωνίστηκαν έξι Κύπριοι ποδοσφαιριστές και μάλιστα οι δύο χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία.

Σε ομαδικό επίπεδο κανείς δεν υστέρησε στο παιχνίδι κόντρα στην Καραμπάχ. Όλοι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πιστά το πλάνο του Μπεργκ και τα δύο γκολ που ήρθαν από την Καραμπάχ ήταν θέμα τύχης, αφού το πρώτο γκολ προήλθε από τον Ψάλτη και το δεύτερο κόντραρε η μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα του Ουζόχο.

Τώρα σε ατομικό επίπεδο τι να πούμε και τι να γράψουμε για τον Γιόρντι Γκόμεθ. Ο Ισπανός έδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του και με μια ζωγραφιά από το κέντρο του γηπέδου νίκησε τον Μαχομεντάλιεφ.

Ο Ουζόχο μετά την εξαιρετική εμφάνιση με τον Άρη, έδειξε στον χθεσινοβραδινό αγώνα ξανά την κλάση του, όποτε χρειάστηκε έκανε σωτήριες αποκρούσεις και γενικά έβγαζε ασφάλεια κάτω από τα γκολπόστ.

Αυτό που κρατάμε από τον αγώνα κόντρα στην Καραμπάχ είναι ότι ο προπονητής έδειξε για άλλη μια φορά ότι εμπιστεύεται όλους τους ποδοσφαιριστές του που έχει μέσα στο υπάρχον ρόστερ.

Τέλος να πούμε ότι, ο Μπεργκ εμπιστεύεται τον Κύπριο ποδοσφαιριστή αφού μόνο χθες χρησιμοποιήσε επτά Κύπριους οι οποίοι έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά στην ομάδα.

Το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Καραμπάχ μπαίνει στο “συρτάρι” αυτή την στιγμή, η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατάει τα θετικά στοιχεία της χθεσινού αγώνα και τώρα επικεντρώνεται για το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Αποέλ στο οποίο στόχος είναι η ομάδα να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.