Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Καραμπάχ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Καραμπάχ

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για την 5η και προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League και για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Καραμπάχ.


Πάντως απόψε αναμένουμε να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ παραταγμένη με αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Άρη. Ως γνωστόν ο Χένινγκ Μπεργκ δεν θα μπόρει να υπολογίζει για τον αποψινό αγώνα στους Γιούστε και Κούσουλο που έμειναν Κύπρο, αλλά και στον Μπασίρου και Φαμπιάνο οι οποίοι ναι μεν ακολούθησαν την αποστολή όμως δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας η οποία γίνεται με αρκετές επιφυλάξεις αναμένουμε να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να ξεκινάει τον αγώνα στον Αζερμπαϊτζάν με τον Ουζόχο κάτω από τα δοκάρια.

Από εκεί και πέρα η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους, Ψάλτη, Κίκο, Παναγιώτου και Χούμποτσαν ή Λανγκ,

Όσον αφορά το δίδυμο Χούμποτσαν – Λανγκ είναι σίγουρο ότι, είτε ο Σλοβάκος πάρει φανέλα βασικού, είτε ο Ουγγρός, δεν θα αγωνιστεί φουλ με τον Χένινγκ Μπεργκ να μοιράζει στους δύο ποδοσφαιριστές τον χρόνο συμμετοχής τους.

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται η μία θέση να δοθεί στον Χαράλαμπο Χαραλάμπους και η άλλη να παίζεται ανάμεσα στον Γκόμεθ και τον Μιξ Ντίσκερουντ ενώ και σε αυτή την περίπτωση αναμένεται να ισχύσει ότι ακριβώς και στην περίπτωση με τον Χούμποτσαν και τον Λανγκ.

Στα άκρα της επίθεσης επιστρέφουν οι Παναγιώτης Ζαχαρίου μαζί με τον Ιγιάγι Ατιεμουέν, ενώ θέση διεκδικεί και ο Έρικ Μποτεάκ ο οποίος έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του και περιμένει το “πράσινο” φως από τον Μπεργκ για να αγωνιστεί ξανά.

Όσον αφορά στην κορυφή της επίθεσης θα δούμε λογικά τον Κακουλλή και τον Ντούρις να παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Είναι λογικό ποδοσφαιριστές που τραβάνε εδώ και καιρό το κουπί όπως οι Λέτσιακς, Σέχου, Τσέποβιτς, Λοίζου, Τζιωνής, Παπουλής, οι οποίοι θα κληθούν να βοηθήσουν και στο “αιώνιο” ντέρμπι την ερχόμενη Δευτέρα να προτιμηθεί από τον Μπεργκ να τους δοθούν πολύτιμες ανάσες για να παρουσιαστούν κόντρα στον Αποέλ με φρέσκα πόδια.