Home TOP NEWS Στο αεροπλάνο για Μπακού και ο Μποτεάκ

Στο αεροπλάνο για Μπακού και ο Μποτεάκ

Ο Έρικ Μποτεάκ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και πλέον είναι θέμα χρόνου να τον δούμε να επιστρέφει ξανά στην αγωνιστική δράση.


Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της ομάδας μας στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη βρισκόταν στην αποστολή, ωστόσο δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής από τον Χένινγκ Μπεργκ.

Ο ποδοσφαιριστής μας αυτή την φορά είναι και στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Καραμπάχ κι από την από την στιγμή που ο Μπεργκ προανήγγειλε αλλάγες για τον εν λόγω παιχνίδι θα αναμένουμε να δούμε αν ο Μποτεάκ θα είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει και θα τους δώσει χρόνο στον αγώνα.

Πάντως κι από την αρχή να μην ξεκινήσει τον αγώνα ο Μποτεάκ, εικάζουμε πως ο Μπεργκ θα δώσει χρόνο στον ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να αρχίσει να προσθέτει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του που θα τον βοηθήσουν να βρει ξανά τον ρυθμό του.

Ο Μποτεάκ λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας μας για Αζερμπαϊτζάν πόζαρε με χαμόγελο στον φακό του συνεργάτη μας Savvides Press και έστειλε με τα δάχτυλα του και μήνυμα νίκης (βλ.φώτο).