Home TOP NEWS Στόχος η σταθερότητα!

Στόχος η σταθερότητα!

Μας είχαν λείψει οι καλές εμφανίσεις από την ομάδα μας, αυτές που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τις προηγούμενες σεζόν σε Κύπρο και Ευρώπη και η εμφάνιση με τον Εθνικό Άχνας την χαρήκαμε με όλη μας την καρδιά.


Είναι γεγονός ότι, το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ έψαχνε για καιρό μια γεμάτη εμφάνιση κι αυτή ήρθε κόντρα στον Εθνικό Άχνας, η οποία επανέφερε ξανά τα χαμόγελα και την αισιοδοξία σε όλους στο πράσινο οικοδόμημα.

Η ομάδα μας μετά από πολλά παιχνίδια, έδειξε φρεσκάδα, είχε τρεξίματα, έφτιαξε φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία και πήρε μια πολύτιμη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, η οποία σίγουρα θα είχε πολλαπλά οφέλη και θα “μπολιάσει” με περισσότερη ψυχολογία τους ποδοσφαιριστές μας.

Το γνωρίζαμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την ποιότητα, το ταλέντο, την εμπειρία και τις δυνατότητες και τώρα που άρχισε να βάζει μπρος τις “μηχανές”, αναμένουμε ότι θα συνεχίσει και στα επόμενα παιχνίδια με τον ίδιο ρυθμό για να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς για να μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Αυτή την περίοδο από το “Ηλίας Πούλλος” απουσιάζουν οι 14 Διεθνείς ποδοσφαιριστές, συν οι τραυματίες. Ο Νορβηγός κόουτς και οι συνεργάτες του παρά τις πολλές απουσίες θα δουλέψουν σκληρά στην περίοδο της διακοπής με όσους έχουν στην διάθεση τους για να μπορέσουν να κρατήσουν την ομάδα σε εγρήγορση και στόχος όλων είναι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι να διατηρήσει την σταθερότητα της και την πολύ καλή είκονα που έδειξε με Βασιλεία και Εθνικός Άχνας