Home TOP NEWS Ξεκούραση και από αύριο ξανά στη δουλειά

Ξεκούραση και από αύριο ξανά στη δουλειά


Δόθηκε η δυνατότητα στον Μπεργκ να δώσει στους ποδοσφαιριστές τους ανάσες μέσα στο Σαββατοκυρίακο. Ο Νορβηγός αναμένει από αύριο τις επιστροφές των διεθνών και μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσει να γεμίζει ξανά το «Ηλίας Πούλλος».

Οι Κύπριοι διεθνείς θα είναι πίσω στην Κύπρο τη Δευτέρα και μάλλον θα μπουν από την αρχή της εβδομάδας στην προετοιμασία. Θα δει πάντως ο Μπεργκ ποιοι θα αγωνιστούν απόψε και ποιοι όχι.

Είναι στοίχημα για την ομάδα να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας, δίνοντας συνέχεια στην εξαιρετική παρουσία των προηγούμενων παιχνιδιών με Βασιλεία και Εθνικό. Η ομάδα είναι ήδη πίσω και θα πρέπει να καταγράψει σερί επιτυχίων για να μπορέσει να ξαναμπεί δυναμικά στη διεκδίκηση του στόχου της.

Η αναμέτρηση με τον Άρη θα είναι πάρα πολύ δύσκολη και θα πρέπει η ομάδα να φτάσει σε ψηλά στάνταρ απόδοσης για να κερδίσει. Ο Μπεργκ είδε μία εντεκάδα στο Δασάκι που εμφάνισε τα στοιχεία που έλειψαν από την αρχή της σεζόν και οι αλλαγές, αν υπάρξουν, δεν θα είναι πολλές.

Από τα μέσα της εβδομάδας θα αρχίσει ο Μπεργκ να καταστρώνει το πλάνο του όταν θα έχει στη διάθεση του και τους διεθνείς.