Home TOP NEWS Άλλο παιχνίδι το αποψινό

Άλλο παιχνίδι το αποψινό


Στις 5 Δεκεμβρίου είχαμε πάει στο Τσίρειο για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του 2ου γύρου με την ΑΕΛ. Ήταν εύκολη η επικράτηση μας, παρά το στενό 1-0 με το οποίο κερδίσαμε.

Είχαμε βρει την αντίπαλο μας 17 μέρες προηγούμενως, σε πολύ δύσκολη φάση αγωνιστικά. Ερχόταν σε εκείνο το παιχνίδι έχοντας μαζέψει μόλις 2 βαθμούς σε πέντε αγώνες ενώ μετά το δικό μας παιχνίδι ακολούθησε άλλη μία με την Πάφο. Ουσιαστικά η ΑΕΛ κατέγραψε 5 ήττες και δύο ισοπαλίες σε 7 αγώνες.

Τώρα όμως οι γαλαζοκίτρινοι μπαίνουν στο γήπεδο εντελώς διαφορετικά. Αφού άλλαξαν τον Κέρκεζ, σημείωσαν πριν λίγες μέρες την πρώτη τους νίκη επί Παντελίδη.

Έδειξε στο τελευταίο της παιχνίδι η ομάδα της Λεμεσού κάποια από τα καλά της στοιχεία. Είναι δεδομένο πως η ΑΕΛ είναι το τελευταίο διάστημα ανεβασμένη και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια απόψε για να τα καταφέρουμε.

Παίζουν κι αυτοί με τη πλάτη στον τοίχο και σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι, απ’ αυτό που παρακολουθήσαμε στις 5 Δεκεμβρίου στο Τσίρειο.