Home TOP NEWS Άργησε πολύ και αυτό στοίχισε

Άργησε πολύ και αυτό στοίχισε


Ήταν όλες οι αγωνιστικές συγκυρίες ευνοϊκές για τη Δόξα χθες βράδυ… και όχι μόνο. Όμως η αλήθεια είναι πως δώσαμε δικαιώματα. Διότι η αντίδραση της ομάδας ήρθε πολύ αργά στο παιχνίδι. Από τη στιγμή που δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ στο 47, αναμέναμε αντίσδραση και την ΟΜΟΝΟΙΑ να επιτίθεται κατά κύμματα ψάχνοντας την ισοφάριση και ακολούθως την ανατροπή.

Αντί αυτού είδαμε για 30 λεπτά μία ομάδα χωρίς ενέργεια και σε ότι έψαχνε να κάνει επιθετικά οι αντίπαλοι μας είχαν την απάντηση. Η αντίδραση βγήκε όμως πολύ αργά. Ο Μπεργκ έβλεπε την ομάδα να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί και την άφησε ουσιαστικά μόνη.

Η πρώτη κίνηση έγινε στο 70′, με τον Κακουλλή να παίρνει τη θέση του Ντούρις, χωρίς αυτή η επιλογή να αλλάζει την εικόνα μας. Οι επόμενες κινήσεις έγιναν στο 84′. Όταν μπήκαν στο γήπεδο οι Ιγιάγι και Μποτεάκ στη θέση των Τσέποβιτς και Λοϊζου άλλαξε ολοκληρωτικά η εικόνα μας. Βγήκαμε μπροστά με περισσότερες απαιτήσεις και φτιάξαμε μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε.

Άργησε πάρα πολύ να αντιδράσει ο Μπεργκ στον πάγκο και αυτό χθες βράδυ στοίχισε. Λίγο νωρίτερα να γίνονταν οι συγκεκριμένες διαφοροποιήσεις στο γήπεδο και θα είχαμε καλύτερη τύχη στον αγώνα.

Η ομάδα ήταν, στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, δυσκίνητη στο γήπεδο, ήταν όμως δυσκίνητος και ο Μπεργκ στον πάγκο ο οποίος αν και κατάφερε να αλλάξει την ομάδα επιθετικά, στο λεπτό που αποφάσισε να το κάνει, τα πράγματα ήταν ήδη πολύ δύσκολα.