Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Brentford VS Man City και Chelsea VS Brighton, με Combo, Special Bets...

Brentford VS Man City και Chelsea VS Brighton, με Combo, Special Bets και Cash Out στην Bet on Alfa

Η BetonAlfa συνεχίζει στο μοτίβο που μας είχε συνηθίσει. Στο Sportsbook προσφέρει σχεδόν κάθε ημέρα ποικιλία αγώνων με ενισχυμένες αποδόσεις, μέχρι και στο Build & Bet*.


Με ιδανικό τρόπο θέλουν να αποχαιρετήσουν το 2021 η πρωτοπόρος της Premier League Man City και η 3η στη βαθμολογία Chelsea, σε αγώνες που προβάλλουν σαν τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη. Η Man City δοκιμάζεται στην έδρα της Brentford (13η στη βαθμολογία) στις 22:15, ενώ νωρίτερα στις 21:30 η Chelsea υποδέχεται στο «Stamford Bridge» την 9η στο βαθμολογικό πίνακα Brighton.

Από το σπουδαίο διπλό (3-1) με αντίπαλο την Aston Villa προέρχεται η Chelsea, αποτέλεσμα που πέτυχε με ανατροπή, καθώς είχε βρεθεί νωρίς πίσω στο σκορ και γύρισε το ματς, ενώ νικηφόρο ήταν το αποτέλεσμα και για την Brighton στην προηγούμενη αγωνιστική, όπου είχε επικρατήσει εντός έδρας με 2-0 της Brentford.

Μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών για την αναμέτρηση Chelsea – Brighton, με τον άσο για νίκη των Λονδρέζων να προσφέρεται σε απόδοση 1.45, η ισοπαλία στο 4.40 και το διπλό για νίκη της Brighton στο 7.00. Το over 2.5 goals, έχει απόδοση 1.90, στο 1.85 προσφέρεται το under 2.5 goals και το Goal / Goal στο 2.10.

Στην κατηγορία Combo (συνδυασμός νίκης με αριθμό γκολ, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ημίχρονο – τελικό αποτέλεσμα και άλλα) μπορείτε να βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες αποδόσεις για να περιλάβετε στις στοιχηματικές σας επιλογές.

Άλλα πολλά ειδικά στοιχήματα προσφέρονται από την κορυφαία κυπριακή στοιχηματική εταιρεία για την αναμέτρηση Chelsea – Brighton, όπως επίσης και άλλες επιλογές, όπως τα κόρνερ, οι κάρτες,  οι σκόρερ και άλλες πολλές επιλογές.

Σούπερ φαβορί με το διπλό να προσφέρεται στο 1.17 είναι η πρωτοπόρος Man City, ο άσος για νίκη της Brentford προσφέρεται στο 15 και στο 7.40 η ισοπαλία. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.45, στο 2.65 το under 2.5 goals και το Goal / Goal 2.30.

Επιλογές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μπορείτε να βρείτε στην κατηγορία Combo καθώς και άλλες πολλές κατηγορίες στοιχημάτων, όπως τα κόρνερ, οι κάρτες, οι σκόρερ και άλλα ειδικά στοιχήματα για την αναμέτρηση Brentford – Man City.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.