Home TOP NEWS Δείχνει πόσο πολύ θέλει το παιχνίδι με Πάφο!

Δείχνει πόσο πολύ θέλει το παιχνίδι με Πάφο!

Ξάφνιασε ο Χένινγκ Μπεργκ με την απόφαση του να αφήσει τον Γιόρντι Γκόμεθ εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και να τον έχει μαζί του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πάφο FC.


Φυσικά η απόφαση αυτή του Νορβηγού τεχνικού με τον Γιόρντι Γκόμεθ έχει εξήγηση και δεν είναι άλλη από το πόσο πολύ θέλει να πάει σχεδόν με όλα του τα “όπλα” για να διεκδικήσει το θετικό αποτελέσμα στον αγώνα που ακολουθεί.

Σίγουρα εμπεριέχει ρίσκο η κίνηση του Μπεργκ στο να μην έχει μαζί του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τρεις ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Μιξ, Γκόμεθ και Μπασίρου που αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει διακαώς τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι του 2022 για να μην μπει σε περιπέτειες όσον αφορά την διεκδικήση θέσης στην εξάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι ποδοσφαιριστές μας απολαμβάνουν το ρεπό που τους παραχώρησε μέχρι την παραμονή πρωτοχρονιάς ο Μπεργκ, ακολούθως όσοι είναι στην διάθεση του Νορβηγού κόουτς θα επανέλθουν στο “Ηλίας Πούλλος” για να στρωθούν στην δουλειά για το ματς στο “Στέλιος Κυριακίδης”.

Ο Άνταμ Λανγκ θα απουσιάσει από το παιχνίδι που ακολουθεί λόγω τιμωρίας, όπως επίσης και οι τρεις Διεθνείς Μπασίρου (Κομόρες), Σέχου και Ουζόχο (Νιγηρία), εκτός θα είναι ο τραυματίας Κούσουλος, θα επιστρέψει ο Φαμπιάνο στην δράση και δεν αποκλείεται να δούμε και τον Έκτορ Γιούστε μετά από καιρό να επιστρέφει και να μπαίνει στην αποστολή της ομάδας μας.