Home TOP NEWS Δύσκολα με Πάφο θα εξαρτηθεί από την ετοιμότητα του για τα επόμενα!

Δύσκολα με Πάφο θα εξαρτηθεί από την ετοιμότητα του για τα επόμενα!

Οι διακοπές των ποδοσφαιριστών μας αύριο(31/12) θα λάβουν τέλος και όσοι είναι στην διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ θα επιστρέψουν στο “Ηλίας Πούλλος” για να αρχίσουν την προετοιμασία για το παιχνίδι με την Πάφο FC.


Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ενόψει του αγώνα στο “Στέλιος Κυριακίδης”, ο Μπεργκ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Αφρικανών (Μπασίρου, Σέχου, Ουζόχο), του τιμωρημένου Άνταμ Λανγκ, του τραυματία Κούσουλου, ενώ ο Νορβηγός θα δει αν θα έχει στην αποστολή για τον αγώνα τον Γιούστε.

Για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό και να είναι βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με την Πάφο FC δύσκολα θα τον δούμε να παίρνει φανέλα βασικού, ενώ θα εξαρτηθεί η παρουσία του στα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν βάση της ετοιμότητας του, καθώς είναι μεγάλο το διάστημα αποχής του.

Πάντως στο παιχνίδι που ακολουθεί αναμένουμε ότι ο Μπεργκ θα παρατάξει την ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο με αμυντικό δίδυμο τους Χούμποτσαν και Νικόλα Παναγιώτου, με τον δεύτερο να αντικαθιστά τον τιμωρημένο Άνταμ Λανγκ.

Την αμυντική τετράδα περιμένουμε ότι θα την συμπληρώσουν ο Λέτσιακς, ενώ η θέση του Σέχου που απουσιάζει για το Κόπα Άφρικα θα την διεκδικήσουν οι Πάρης Ψάλτης και Κίκο.