Home TOP NEWS Ετοιμάζει κινήσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ για την διαιτησία!

Ετοιμάζει κινήσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ για την διαιτησία!

Το ποτήρι μετά και από το παιχνίδι με τον Αποέλ όπως φαίνεται ξεχείλισε και στην ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την φορά δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια για την διαιτησία.


Πάντως όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, μετά την διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προετοιμάζουν ενέργειες που θα αφορούν το κομμάτι της διαιτησίας, χωρίς όμως να έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής.

Ήδη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ζήτησαν από της Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να ακούσουν τους διαλόγους του VAR με τον Βασίλη Δημητρίου από το παιχνίδι της 26ης Δεκεμβρίου κόντρα στον Αποέλ.

Να σημειώσουμε ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ νιώθουν ενοχλημένοι με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για το γεγονός πως παρά τις διαβεβαιώσεις του Γιώργου Κούμα στην τελευταία άτυπη γενική συνέλευση, πως οι ομάδες θα έχουν το δικαίωμα να ακούσουν τους διαλόγους, κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε στο πρόσφατο παρελθόν.

Το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ζήτησε πρόσφατα τους διαλόγους από το τελευταίο παιχνίδι με τη Δόξα, όμως ακόμα το αίτημα της ομάδας μας δεν ικανοποιήθηκε.