Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Ισοπαλία 1-1 σε ένα ματς στο οποίο κυριαρχήσαμε πλήρως

Ημίχρονο: Ισοπαλία 1-1 σε ένα ματς στο οποίο κυριαρχήσαμε πλήρως


Βγάλαμε πίεση από την αρχή στο γήπεδο και χάσαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όμως το Αποέλ απάντησε με γκολ έτσι ο αγώνας άρχισε για εμάς με το χειρότερο τρόπο. Θελήσαμε στη συνέχεια να πιέσουμε και να απαντήσουμε. Ήματσαν συνεχώς μπροστά, κερδίζαμε το ένα κόρνερ μετά το άλλο. Πιέσαμε έντονα και καταφέραμε να βρούμε ένα υπέροχο γκολ με τον Παπουλή.

Είμαστε πολύ καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, εμείς κυκλοφορούμε τη μπάλα και βρίσκουμε ευκαιρίες και αν συνεχίσουμε έτσι θα το πάρουμε το ματς.

Οι φάσεις του ημιχρόνου:

Στο 19ο λεπτό ο Λοϊζου πήρε μπάλα και μπήκε στην περιοχή, έκανε γύρισμα από δεξιά όμως δεν μπόρεσε να στείλει κάποιο της πμάλα στα δίκτυα. Στην εξέλιξη της φάσης ο Τζιωνής έκανε γυριστό το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 20ο λεπτό ο Θεοδώρου πήρε μπάλα από δεξιά, μπήκε με ταχύτητα στη περιοχή μας, έκανε συρτό γύρισμα, παρενέβη στη φάση ο Λανγκ ο οπίος έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο 36ο λεπτό  ο Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η μπάλα αναπήδησε στη γραμμη χωρίς να μπορέσει ο Παπουλής να την αγγίξει και να σκοράρει.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Παναγιώτου στο 30ο λεπτό για τράβηγμα στον Ντογκαλά.

Μακρινό σουτ έκανε ο Νατέλ στο 31ο λεπτό, απέκρουσε έυκολα ο Ουζόχο.

Στο 32ο λεπτό ο Παπουλής βρέθηκε σε θέση για σουτ έξω από την περιοχή, έκανε πλασέ με το αριστερό όμως η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι.

Έκανε σέντρα ο Λοϊζου από αριστερά, πετάχτηκε για κεφαλιά ο Τσέποβιτς όμως δεν βρήκε τη μπάλα, ούτε ακολουθούσε κανείς στην περιοχή για να σκοράρει.

Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Σέχου στο 37ο λεπτό, στη θέση του μπήκε ο Ψάλτης.

Απίθανο γκολ πετύχαμε στο 38ο λεπτό με τον Παπουλή. Συνδιάστηκαν άψογα Λέτσιακς, Παπουλής και Τζιωνής, ο Ελλαδίτης βρέθηκε πλάγια μπροστά στον Σκουφέ και σκόραρε.

Σουτ του Τσέποβιτς στο 40ο λεπτό ήταν πάνω στον Σκουφέτ.

Σουτ του Νταουσβίλι στο 45ο λεπτό πάνω στον Ουζόχο.