Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Μία μεγάλη ευκαιρία και ένα ακυρωθέν γκολ… όσα είδαμε στα πρώτα...

Ημίχρονο: Μία μεγάλη ευκαιρία και ένα ακυρωθέν γκολ… όσα είδαμε στα πρώτα 45′


Μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνοντας τις διαθέσεις της από το πρώτο λεπτό χάνοντας μάλιστα και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο η ΑΕΛ ισορρόπησε στο γήπεδο και εκμεταλλευόμενη κάποια λάθη μας στην άμυνα έκανε 1-2 τελικές προσπάθειες. Ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, κρατήσαμε πολύ περισσότερο τη μπάλα και προσπαθήσαμε οργανωμένα να βγάλουμε επιθέσεις. Έψαξε την αντεπίθεση η αντίπαλος μας.

Δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε φάσει στο πρώτο 45λεπτό παρά το γεγονός ότι πλησιάζαμε με σχετική ευκολία την αντίπαλη περιοχή. Με εξαίρεση την ευκαιρία στο πρώτο λεπτό και το ακυρωθέν γκολ μας, δεν είδαμε κάτι άλλο επιθετικά.

Πρέπει να μπορέσει η ομάδα να γίνει πιο δημιουργική, να βάλει περισσότερη φαντασία στο παιχνίδι της και, αφού είναι στο γήπεδο ο Κακουλλής, να προσπαθήσει να παίξει στο ανοικτό γήπεδο όταν της δίνεται η ευκαιρία. Για την ώρα το  0-0 είναι φυσιολογικό.

Α’ Ημίχρονο

Τεράστια ευκαιρία χάθηκε από την ΟΜΟΝΟΙΑ με τη συμπλήρωση ενός λεπτό στο παιχνίδι. Ο Παπουλής έδωσε υπέροχη μπαλιά στον Μποτεάκ ο οποίος στόπαρε με το στήθος και μόνος απέναντι στον Βοζίνια σούταρε πάνω του.

Έγινε λάθος στο 5’ από την άμυνα, ο Πελέ πήρε μπάλα έξω από την περιοχή μας, δοκίμασε σουτ το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 7ο λεπτό ο Μαζάν σούταρε έξω από την περιοχή μας, κόντραρε στην πλάτη του Χούμποτσαν η μπάλα και έφυγε έξω.

Βρέθηκε σε θέση για σουτ ο Τζιωνής ύστερα από ωραίο συνδυασμό στο 10ο λεπτό όμως κόντραρε η μπάλα σε αμυνόμενο.

Κάθετη πάσα πήρε ο Λέτσιακς στο 15ο λεπτό, μπήκε στην περιοχή κάνοντας αδύναμο πλασέ πάνω στον Βοζίνια.

Στο 27ο λεπτό εκτελέστηκε φάουλ από τον Μποτεάκ, ο Μιξ έπιασε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα πήγαινε προς την εστία όμως ο Βοζίνια απέκρουσε, ο Λανγκ πετάχτηκε στη φάση για να τελειώσει, απέκρουσε ξανά ο Βοζίνια και ήρθε από πίσω ο Κακουλλής για να σκοράρει με το κεφάλι. Ήταν όμως εκτεθημένος ο Λανγκ στην πρώτη κεφαλιά του Μιξ και το γκολ ακυρώθηκε.

Σουτ στο 31ο λεπτό έκανε ο Μηνάς Αντωνίου όμως ήταν άστοχο.

Στο 35ο λεπτό ο Σέχου έστειλε μπαλιά στην περιοχή, έπιασε άστοχη κεφαλιά ο Τζιωνής.

Κίτρινη κάρτα δέθχηκε στο 42ο λεπτό ο Μιξ