Home TOP NEWS Και στο βάθος μεταγραφική…

Και στο βάθος μεταγραφική…


Σκέφτονται ήδη τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στην ομάδα. Για την ώρα η προσοχή, όπως είναι λογικό και απόλυτα φυσιολογικό, είναι επικεντρωμένη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις οι οποίες είναι μαζεμένες, ωστόσο το κεφάλαιο ενίσχυση είναι πάντα στο τραπέζι.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η προσθήκη του Ασάντε, ο οποίος είναι αγωνιστικά έτοιμος να μπει στην ομάδα από την 1η Ιανουαρίου. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να διαγραφεί παίκτης που είναι ήδη εγγεγραμμένος στο ρόστερ και υπάρχει κάποιος ο οποίος είναι ο επικρατέστερος.

Από κει και πέρα θα πρέπει επίσης να θεωρείται βέβαιο πως ακόμη ένας ποδοσφαιριστής ξένος θα αποχωρήσει σε λίγο καιρό και στη θέση του θα αποκτηθεί άλλος. Ενδεχομένως η προσθήκη αυτή να αφορά παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση του επιτελικού μέσου αλλά και στα εξτρέμ.

Η σκέψεις είναι για την ώρα στο τραπέζι και μένει να δούμε να εφαρμόζονται σε ένα περίπου μήνα. Προεργασία έχει ήδη γίνει ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα για τις κινήσεις της μόλις ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο.