Home TOP NEWS Και τώρα το μυαλό στην ΑΕΚ

Και τώρα το μυαλό στην ΑΕΚ

Η Ευρώπη έλαβε τέλος, το παιχνίδι με την Καϊράτ μπήκε ήδη στο συρτάρι με την ομάδα μας πλέον να γυρίζει σελίδα και να σκέφτεται μόνο το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (13/12).


Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του από σήμερα και μέχρι την ερχόμενη Κυριακή (12/12) θα έχουν στην διάθεση τους δύο μέρες για να προετοιμαστούν για το μεγάλο παιχνίδι με τους “κιτρινοπράσινους”.

Η ομάδα μας σε ακόμη ένα ντέρμπι θα επιδιώξει να βγάλει τον καλό της εαυτό στο τερέν του ΓΣΠ, έτσι ώστε να κυνηγήσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα της επιτρέψουν να συνεχίσει την αντεπίθεση της προς τον τίτλο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν το απόγευμα της Δευτέρας θα πάει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία η οποία προήλθε από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, αλλά κι από τις σπουδαίες εμφανίσεις της που έκανε το τελευταίο διάστημα στην Ευρώπη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Φαμπιάνο, Γιούστε και Κούσουλο, από εκεί και πέρα όλοι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ για παιχνίδι με την ΑΕΚ.