Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κανένα παιδάκι χωρίς αρκουδάκι! Κίνηση ανθρωπιάς από οπαδούς του Αποέλ και της...

Κανένα παιδάκι χωρίς αρκουδάκι! Κίνηση ανθρωπιάς από οπαδούς του Αποέλ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!


Το ποδόσφαιρο είναι ένα από τα αθλήματα που μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στα κοινωνικά δρώμενα σε μεγάλο βάθμο και μέσα από την κοινωνική του δράση να βοηθήσει και να στηρίξει οικογένειες και παιδάκια που το έχουν άμεση ανάγκη.

Με πρωτοβουλία λοιπόν των φίλων του Αποέλ και τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δηλώνουν έτοιμοι να αγκαλιάσουν την προσπάθεια, στο επερχόμενο ντέρμπι “αιωνίων” οι φίλοι των δύο ομάδων σχεδιάζουν μια όμορφη κίνηση με την οποία θέλουν να κάνουν ευτυχισμένα κάποια λιγότερα τυχερά παιδάκια κι αυτές τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα την ημέρα που ορίστηκε ο αγώνας καλούνται τόσο οι οπαδοί του Αποέλ, όσο και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα δώσουν το παρών τους στο γήπεδο να πάρουν μαζί τους όσα περισσότερα λούτρινα αρκουδάκια!

Σύμφωνα με τον εμπνευστή της ιδέας, Γιώργο Καμπούρη, στόχος του είναι κανέναν παιδάκι φέτος να μην μείνει χωρίς αρκουδάκι, ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων.

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη κίνηση ήδη έγινε στα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου και είναι κάτι που έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο τέτοιο καιρό.


Η ανάρτηση του Γιώργου Καμπούρη:

“ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ

Όταν πρώτο είδα το πιο κάτω βιντεάκι, έκλεισα τα μάτια και το ονειρεύτηκα!

Ονειρεύτηκα να γίνεται στην Κύπρο, σε κάθε γήπεδο…

Πέρασε μπροστά μου όλη η διαδικασία: από το τρελό ρίξιμο του #πολουκκουθκιού στο γήπεδο, από το μάζεμα τους και τέλος.. σε αυτό το υπέροχο αμήχανο χαμόγελο που θα κάνει το κάθε παιδί, που ξαφνικά θα νιώσει πως κάπου, κάποιος, το σκέφτηκε.

Είναι τελευταίας στιγμής το ξέρω. Αλλά η δύναμη του διαδικτύου μπορεί να κάνει πολλά.

Στο ντέρμπι που έρχεται, στις 26 του μήνα, ας γίνει η αρχή!

Δεν ξέρω πόση οργάνωση χρειάζεται. Υπόσχομαι πως του χρόνου θα προγραμματιστεί σε όλα τα παιχνίδια ποδοσφαίρου, καλαθόσφαιρας, σάλας etc.

Θα προσπαθήσω να έρθω σε επικοινωνία με τις συγκεκριμένες ομάδες, οργανωμένους οπαδούς, με το ΓΣΠ και διάφορες Παγκύπριες Εθελοντικές Οργανώσεις.

Όποιος το οραματίζεται και μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει μαζί μου!

Γιώργος 99 954607

Υ.γ. για την ιστορία και ενημέρωση: Πολλές ομάδες στο εξωτερικό, το έχουν καθιερώσει και κάθε χρόνο, με αυτό τον μαγικό τρόπο, μαζεύονται μικρά παιχνίδια και δίνονται σε παιδάκια που δεν έχουν την ίδια τύχη με εμάς.

Το κάθε λούτρινο αρκουδάκι που θα μαζευτεί, θα διατεθεί σε εθελοντικές οργανώσεις και σε κάθε παιδάκι που δεν έχει την πολυτέλεια να έχει ένα δωράκι αυτά τα Χριστούγεννα”.