Home TOP NEWS Match Report: Αντίο στην Ευρώπη με ισοπαλία 0-0 με την Καϊράτ

Match Report: Αντίο στην Ευρώπη με ισοπαλία 0-0 με την Καϊράτ


Το Ευρωπαϊκό οδοιπορικό της ομάδας ολοκληρώθηκε απόψε στο ΓΣΠ. Δεν κατάφερε η ομάδα να πάρει τη νίκη μένοντας και στο 0-0 και στον δεύτερο αγώνα με την Καϊράτ. Ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο όμως δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε κάποια από τις λίγες φάσεις που φτιάξαμε στο παιχνίδι. Χρησιμοποίησε το παιχνίδι ο Μπεργκ για να δώσει χρόνο και σε κάποιους παίκτες με λιγότερα αγωνιστικά λεπτά μέσα στη σεζόν. Έπαιξαν 16 ποδοσφαιριστές απόψε.

Είχε καλή κυκλοφορία  από το ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα. Μπήκε για να πάρει τον έλεγχο και τα κατάφερε. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιτεθούν κυρίως με μακρινές μπαλιές τις οποίες έδειχνε να αναχαιτίζει με ευκολία η άμυνα μας.

Πάντως το παιχνίδι δεν είχε φάσεις. Προσέγγισε σε αρκετές περιπτώσεις την αντίπαλη περιοχή η ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς όμως να καταγράψει στα πρώτα 20 λεπτά τελική προσπάθεια.

Μετά το 20λεπτο η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να γίνετια πιο απαιτητική στο γήπεδο, πάτησε σε κάποιες περιπτώσεις στην αντίπαλη περιοχή όμως μία καλή φάση δημιούργησε για γκολ.

Εμφανώς καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο η ΟΜΟΝΟΙΑ, βρίσκει όμως απέναντι της μία ομάδα αμυντικά παραταγμένη με σχεδόν όλους τους τους παίκτες της οπισθοχωρημένους.

Στο δεύτερο μέρος η Καϊράτ ήταν κάπως πιο απειλητική χωρίς όμως να μας δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Στο τέλος της βραδιάς το 0-0 κρίνεται σε γενικές γραμμές φυσιολογικό ύστερα από ένα ματς το οποίο λίγα πράγματα είχε να μας δείξει.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 21ο λεπτό όταν ο Λέτσιακς σέντραρε από αριστερά, ο Κακουλλής πετάχτηκε στην περιοχή, έπιασε την κεφαλιά όμως ήταν άστοχη.

Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 25ο λεπτό όταν ο Χαραλάμπους έδωσε στον Μποτεάκ κάθετα στην περιοχή, ήταν ελαφρώς πλάγια ο Γάλλος ο οποίος πλάσαρε στην απέναντι γωνία όμως ήταν άστοχο το σουτ του.

Στο 27ο λεπτό η Καϊράτ κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή μας. Βγήκε σέντρα, πήρε την κεφαλιά ο επιθετικός των φιλοξενούμενων όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 29ο λεπτό ο Ζάχαρίου κέρδισε φάουλ πλάγια αριστερά. Το εκτέλεσε ο Χαραλάμπους άστοχα.

Στο 33ο λεπτό ο Κακουλλής έκανε γύρισμα στην περιοχή στον Ψάλτη που καολούθησε, αιφνιδιάστηκε όμως και έχασε καλή ευκαιρία αφού η μπάλα κτύπησε στο σώμα του και έφυγε έξω.

Στο 44ο λεπτό απείλησε η Καϊράτ. Βγήκε μπαλιά μακρινή, κατέβασε ο Σουσενάτσεφ που σούταρε από πλάγια θέση αναγκάζοντας τον Ουζόχο σε απόκρουση με το πόδι σε κόρνερ.

Β’ Ημίχρονο

Η πρώτη φάση ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 47’ με ένα σουτ τους Ψάλτη έξω από την περιοχή το οποίο έφυγε ψηλά.

Στο 54ο λεπτο ο Γκοράλσκι έκανε ένα ωραίο σουτ με βολέ έξω από την περιοχή, κτύπησε η μπάλα και έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Ουζόχο. Στην εκτέλεση η μπάλα έσκασε μπροστά στον Αμπίκεν που σούταρε πολύ άστοχα χάνοντας ευκαιρία.

Στο 55ο λεπτό ο Ουζόχο έκανε δύσκολη απόκρουση σε σουτ χαμηλό του Ζοάο Πάολο έξω από την περιοχή.

Στο 57ο λεπτό ο Χούμποτσαν μπήκε στη θέση του Λέτσιακς και τοποθετήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Μποτεάκ στο ίδιο λεπτό έδωσε τη θέση του στον Ιγιάγι και ο Μπασιρού στον Γκόμεθ.

Στο 59ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα πήγε ύστερα από απόκρουση της άμυνας στον Ζαχαρίου έξω από την περιοχή, σούταρε όμως η μπάλα έφυγε διπλα από αριστερό δοκάρι της εστίας του Ποκατίλοφ.

Στο 62ο λεπτό ο Λοϊζου πήρε τη θέση του Ζαχαρίου.

Στο 71ο λεπτό ο Γκόμεθ κέρδισε έξυπνα φάουλ έξω από την αντίπαλη περιοχή. Το εκτέλεσε ο ίδιος πάνω στο τείχος.

Στο 74ο λεπτό ο Κακουλλής μπήκε στην περιοχή από πλάγια αριστερά, γύρισε στον Ντούρις που έκανε κοντρόλ, σούταρε όμως κόντραρε σε αμυνόμενο και έφυγε κόρνερ.

Στο 75ο λεπτό η Καϊράτ κέρδισε κόρνερ, εκτελέστηκε με τον Ουζόχο να διώχνει όχι πολύ καλά, η μπάλα πήγε σε επιθετικό που σούταρε άστοχα.

Στο 76ο λεπτό ο Ντίσκερουντ πήρε τη θέση του Χαραλάμπους.

Στο 80ο λεπτό ο Παναγιώτου φάνηκε να ανατρέπεται στην περιοχή και μάλλον δικαιούταν πεναλτι το οποίο όμως δεν σφύριξε ο Κοσοβάρος διαιτητής.