Home TOP NEWS Match Report: Συνέχεια στο βαθμολογικό μας ανέβασμα με πολύ μεγάλη νίκη στη...

Match Report: Συνέχεια στο βαθμολογικό μας ανέβασμα με πολύ μεγάλη νίκη στη Λεμεσό


Το γκολ του Λέτσιακς στο 33ο λεπτό ήταν αυτό που διαμόρφωσε από το πρώτο ημίχρονο το τελικό 1-0 για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο Τσίρειο. Πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μας η οποία συνεχίζει το βαθμολογικό της ανέβασμα κάνοντας απόψε άλμα στην τέταρτη θέση.

Μπήκε καλά στο γήπεδο η ομάδα. Κράτησε από τα πρώτα λεπτά τη μπάλα και έδειξε την πρόθεση της να κάνει επιθετικό παιχνίδι.  Πατούσαν καλύτερα οι ποδοσφαιριστές μας στο γήπεδο στα πρώτα λεπτά, χάσαμε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Τσέποβιτς όμως μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΛ ισορρόπησε και είχε καλή στιγμή για να σκοράρει. Δείχναμε πάντως πιο επικίνδυνοι εκδηλώνοντας επιθέσεις από τα δύο άκρα και ψάχναμε συνεχώς τους τρόπους να εκμεταλλευτούμε τις καλές προϋποθέσεις όταν πλησιάζαμε την αντίπαλη περιοχή.  Τελικά το γκολ ήρθε από στημένο. Το κόρνερ του Γκόμεθ έκανε γκολ ο Λέτσιακς και μας έβαλε μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξε ρυθμός, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε άψογη διαχείρηση του προβαδίσματος που κρατούσε. Μάλιστα ήταν η ομάδα που βρήκε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για να σκοράρει ξανά ενώ αμυντικά δούλεψαν όλοι άψογα.

Δικαιότατη νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ απόψε, πήρε το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί και βλέπει μπροστά με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Α’ ημίχρονο

Στο 2ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε από πλάγια θέση και απόσταση ένα φάουλ προς την εστία του Βοζίνια όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ άρπαξε τη μπάλα.

Η πρώτη πολύ καλή στιγμή ήρθε στο 6ο λεπτό. Ο Λοϊζου έδωσε κάθετα στην περιοχή στον Τσέποβιτς, ο Σέρβος από πλάγια θέση πήγε να νικήσει τον Βοζίνια, η μπάλα κτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και έφυγε έξω.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε στο 8ο λεπτό ο Λέτσιακς.

Στο 9ο λεπτό βγήκε σέντρα στην περιοχή μας, ο Ριστέφσκι έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να πηγαίνει δυνατά στον Ουζόχο.

Στο 26ο λεπτό ο Τζιωνής κέρδισε φάουλε έξω από την περιοχή της ΑΕΛ. Το εκτέλεσε ο Γκόμεθ με σέντρα, πέρασε η μπάλα μπροστά στο τέρμα, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι ο Τσέποβιτς ομως δεν βρήκε τη μπάλα.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Λανγκ στο 28’.

Στο 32ο λεπτό ο Λοϊζου έκανε κλέψιμο, έδωσε στον κεντρικό διάδρομο στον Παπουλή, αυτός μπήκε στην περιοχή, έχασε τη μπάλα από κόντρα κερδίζοντας κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Γκόμεθ στην καρδιά της περιοχής της ΑΕΛ και ο Λέτσιακς πεταχτηκε, έπιασε την κεφαλιά και σκόραρε.

Στο 42ο λεπτό ο Τσάβες βρέθηκε σε θέση για σουτ μέσα στην περιοχή μας ύστερα από πάσα του Σάντος με το κεφάλι, έκανε βολέ και η μπάλα με αναπηδήσεις κατέληξε στον Ουζόχο.

Β’ Ημίχρονο

Η πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 60ο λεπτό όταν ο Γκόμεθ εκτέλεσε απευθείας ένα κόρνερ το οποίο πήγαινε μέσα όμως ο Βοζίνια έδιωξε με τις γροθιές του.

Στο 64ο λεπτό ο Σάντος μπήκε στην περιοχή μας με ταχύτητα από αριστερά, πλάσαρε στην εστία του Ουζόχο με τον Νιγηριανό να αποκρούει και τον Παπουλή να έρχεται από πίσω και να απομακρύνει.

Στο 66ο λεπτό εκτελέστηκε φάουλ έξω από την περιοχή μας, έπιασε την κεφαλιά ο Ριστέφσκι όμως ήταν άστοχη.

Στο 72ο λεπτό μπήκαν στο παιχνίδι οι Ντούρις και Κακουλής, στη θέση των Τσέποβιτς και Παπουλή.

Στο 73ο λεπτό ο Λοϊζου έχασε μεγάλη ευκαιρία. Πήρε πάσα από τον Κακουλλή στην περιοχή, ήταν μπροστά στον Βοζίνια, πλάσαρε όμως πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 79ο λεπτό ο Μποτεάκ πήρε τη θέση του Λοϊζου.

Στο 84ο λεπτό ο Τζιωνής συνδυάστηκε με τον Λέτσιακς, ο Μαρίνος μπήκε στην πειροχή από αριστερά, έδωσε πάσα πίσω στον Ντούρις που πλάσαρε άουτ.

Στο 85ο λεπτό ο Κακουλλής σούταρε έξω από την περιοχή συρτά, απέκρουσε ο Βοζίνια δύσκολα.

Στο 95ο λεπτό ο Μπεργκ έριξε στο παιχνίδι τον Ζαχαρίου και απέσυρε από το γήπεδο τον Τζιωνή.