Home TOP NEWS Match Report: Βαριά ήττα σε ένα ματς που πήγαν από την αρχή...

Match Report: Βαριά ήττα σε ένα ματς που πήγαν από την αρχή όλα στραβά


Χάσαμε σήμερα ένα παιχνίδι του οποίου η τροπή μπορούσε να ήταν διαφορετική. Ατυχίες, σοβαρά ατομικά λάθη έφεραν βαριά ήττα. Από την αρχή του παιχνιδιού κυνηγούσαμε το σκορ. Παρά το γεγονός ότι αντιδράσαμε και φέραμε το ματς στα ίσα πριν το τέλος του ημιχρόνου και ενώ δείχναμε να ελέγχουμε το ρυθμό στο δεύτερο μέρος πήγαν όλα στραβά.

Έβλαε γκολ νωρίς το Αποέλ το οποίο προήλθε από σοβαρό λάθος στην άμυνα ενώ δεχθήκαμε και τρίτο γκολ από πέναλτι. Κι εκεί που μειώσαμε ξανά και ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι, ήρθε δεύτερο πέναλτι για το Αποέλ το οποίο έγινε γκολ και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

Τραυματίστηκε ο Σέχου ο οποίος αντικαταστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Κλείνουμε με ήττα στο «αιώνιο» την προσπάθεια μας μέσα στο 2022, ήττα η οποία φέρνει στεναχώρια και πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα στην προσπάθεια μας για τίτλο.

Α’ Ημίχρονο

Στο 19ο λεπτό ο Λοϊζου πήρε μπάλα και μπήκε στην περιοχή, έκανε γύρισμα από δεξιά όμως δεν μπόρεσε να στείλει κάποιο της πμάλα στα δίκτυα. Στην εξέλιξη της φάσης ο Τζιωνής έκανε γυριστό το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 20ο λεπτό ο Θεοδώρου πήρε μπάλα από δεξιά, μπήκε με ταχύτητα στη περιοχή μας, έκανε συρτό γύρισμα, παρενέβη στη φάση ο Λανγκ ο οπίος έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο 36ο λεπτό  ο Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η μπάλα αναπήδησε στη γραμμη χωρίς να μπορέσει ο Παπουλής να την αγγίξει και να σκοράρει.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Παναγιώτου στο 30ο λεπτό για τράβηγμα στον Ντογκαλά.

Μακρινό σουτ έκανε ο Νατέλ στο 31ο λεπτό, απέκρουσε έυκολα ο Ουζόχο.

Στο 32ο λεπτό ο Παπουλής βρέθηκε σε θέση για σουτ έξω από την περιοχή, έκανε πλασέ με το αριστερό όμως η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι.

Έκανε σέντρα ο Λοϊζου από αριστερά, πετάχτηκε για κεφαλιά ο Τσέποβιτς όμως δεν βρήκε τη μπάλα, ούτε ακολουθούσε κανείς στην περιοχή για να σκοράρει.

Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Σέχου στο 37ο λεπτό, στη θέση του μπήκε ο Ψάλτης.

Απίθανο γκολ πετύχαμε στο 38ο λεπτό με τον Παπουλή. Συνδιάστηκαν άψογα Λέτσιακς, Παπουλής και Τζιωνής, ο Ελλαδίτης βρέθηκε πλάγια μπροστά στον Σκουφέ και σκόραρε.

Σουτ του Τσέπ[οβιτς στο 40ο λεπτό ήταν πάνω στον Σκουφέτ.

Σουτ του Νταουσβίλι στο 45ο λεπτό πάνω στον Ουζόχο.

Β’ Ημίχρονο

Ο Κακουλλής μπήκε στο γήπεδο στη θέση του Τσέποβιτς για το δεύτερο ημίχρονο.

Στην πρώτη του επίθεση το Αποέλ σκοράρει ξανά με τον Σατσιά. Ο Κβιλιτάια κινήθηκε στην περιοχή μας, είδε τον Σατσιά και του πάσαρε, αυτός σούταρε με μία και σκόραρε.

Δυνατό σουτ έκανε ο Γκόμεθ από πολύ μακρινή απόσταση όμως ήταν έτοιμος όμως ο Σκουφέτ.

Στο 53ο λεπτό βγήκε σέντρα στην περιοχή μας, ο Κβιλιτάια έκανε κεφαλιά άστοχη.

Στο 54ο λεπτό ο Κβιλιτάια μαρκαρίστηκε αντικανονικά από τον Χούμποτσαν στην περιοχή, έπεσε στο έδαφος, η φάση ελέγχθηκε από το VAR και δόθηκε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Κβιλιτάι και έκανε το 3-1.

Στο 65ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, ο Λανγκ πετάχτηκε για κεφαλιά και κάρφωσε τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο 70ο λεπτό κερδίσαμε φάουλ πλάγια έξω από την περιοχή, το εκτέλεσε ο Τζιωνής όμως παρενέβη ο Σκουφέτ πριν ο Παναγιώτου πιάσει την κεφαλιά.

Στο 72ο λεπτό το Αποέλ βγήκε στην αντεπίθεση μετά από κόρνερ μας, έδωσε στον Σατσιά που έφγε δίπλα του ο Σατσιάς που πλάσαρε τον Ουζόχο, ο Νιγηριανός απέκρουσε όμως στη συνέχεια κλείδωσε τα πόδια του Σατσιά και δόθηκε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Νατέλ και έκανε το 4-2.

Μποτεάκ και Ψάλτης μπηκαν στη θέση των Ψάλτη και Λοϊζου.

Στο 83ο λεπτό ο Λέτσιακς εκτέλεσε φάουλ απευθείας το οποίο απέκρουσε ο Σκουφέτ.

Ευκαιρία έχασε ο Ντογκαλά στο 97ο λεπτό.