Home TOP NEWS Με εσωτερικές και εξωτερικές κινήσεις να βγει πιο δυνατή η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Με εσωτερικές και εξωτερικές κινήσεις να βγει πιο δυνατή η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Προβληματισμός, κατήφεια και απογοήτευση είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά και την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα, η οποία ήρθε από τον Αποέλ. Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ για ακόμη μια φορά στη φετινή σεζόν πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά του, αφού με βάση τις ευκαιρίες που βρήκε στο Α’ ημίχρονο θα μπορούσε να μετατρέψει το “αιώνιο” ντέρμπι σε παράσταση για ένα ρόλο.


Όπως και να έχει το ντέρμπι με τον Αποέλ μπαίνει στο συρτάρι με το παιχνίδι να αποτελεί ήδη παρελθόν, με τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να σκέφονται ήδη την επόμενη μέρα και πως η ομάδα μας θα μπορέσει να παρουσιαστεί δυνατή με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η ήττα που δέχθηκε κόντρα στον Αποέλ ήταν η έκτη για την ΟΜΟΝΟΙΑ σε 14αγώνες, έμεινε στο -9 από την κορυφή και θα ξεκινήσει τη νέα ημερολογιακή χρονιά από την έβδομη θέση.

Φυσικά όσον αφορά την “μάχη” του πρωταθλήματος τίποτα δεν τέλειωσε και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές μας και να το πιστέψουν περισσότερο από κάθε άλλο, ωστόσο θα χρειαστούν και κάποιες εξωτερικές αλλά και εσωτερικές κινήσεις, έτσι ώστε η ομάδα να βελτιώσει ότι χρήζει βελτίωσης και να μπορέσει να μπει δυνατά στο πρωτάθλημα για να παλέψει για την μεγάλη ανατροπή.

Οι Μπεργκ και Ταραπουλούζης που είναι υπεύθυνοι για την ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γνωρίζουν καλύτερα από όλους τι θα πρέπει να γίνει ώστε να διορθωθεί εικόνα της ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνουν τα πάντα για να την βοηθήσουν να βγει πιο δυνατή στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.