Home TOP NEWS Μια σειρά αγώνων που θα κρίνει πολλά…

Μια σειρά αγώνων που θα κρίνει πολλά…

Η ομάδα μας ναι μεν δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα χάνοντας κάποιους σημαντικούς βαθμούς που είχαν ως αποτέλεσμα να την κρατήσουν μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


Από κάποιο σημείο και μετά όμως το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ έβαλε το πόδι στο “γκάζι”, ανέβασε στροφές και πήρε κάποιες σημαντικές νίκες όπως με τον Εθνικό και τον Άρη Λεμεσού. Την ανοδική της πορεία φυσικά η ομάδα μας την πιστοποιήσει μέσα στο Αζερμπαϊτζάν και με την ισοπαλία απέναντι στην Καραμπάχ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε μια μεγάλη ευκαιρία απέναντι στον Αποέλ να πάρουν τη νίκη και να αποδείξουν εκ νέου πως έχουν επιστρέψει για τα καλά, όμως ήρθε η απρόσμενη διακοπή και παράλληλα άλλο ένα παιχνίδι έρχεται να προστεθεί στο ήδη βαρυφορτωμένο πρόγραμμα της ομάδας μας.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ λοιπόν καλείται μέσα στον μήνα που διανύουμε να ανέβει ένα «βουνό», έχοντας φυσικά στόχο να συνεχίσει την αντεπίθεσή της, η οποία άρχισε στις 7 Νοεμβρίου στο διπλό επί του Εθνικού.

Το πρόγραμμα “βουνό” περιέχει πέντε πολύ απαιτητικά παιχνίδια μέσα στον Δεκέμβριο, μέχρι τη στιγμή της διακοπής λόγω των Χριστουγεννιάτικων εορτών. Στις 05/12 η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αναμετρηθεί με την “πληγωμένη” ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Τέσσερεις μέρες αργότερα η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ θα κληθεί να δώσει το τελευταίο της φετινό Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Καϊράτ στη Λευκωσία. Μπορεί βαθμολογικά να είναι αδιάφορο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι σημαντικό (πρεστίζ, λεφτά).

Θα ακολουθήσει ένα πολύ σημαντικό και κομβικό παιχνίδι με την ΑΕΚ (13/12) στο ΓΣΠ κι αυτό γιατί οι κιτρινοπράσινοι βρίσκονται στις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Οπότε με νίκη αλλάζει τα δεδομένα, ενώ οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν βοηθάει καθόλου.

Θα ακολουθήσει το φαινομενικά εύκολο παιχνίδι με την Δόξα Κατωκοπιάς, ενώ ο τελευταίος αγώνας για το 2021 θα κλείσει με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ για την 1η αγωνιστική ο οποίος είχε αναβληθεί.

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς είναι τέσσερεις (ΑΕΛ – ΑΕΚ – Δόξα – ΑΕΛ) κρίσιμοι αγώνες για την ομάδα μας στους οποίος θα ψάξει σε όλους τη νίκη για να μπορέσει να μπει σφήνα και να διεκδικήσει τη διατήρηση των σκήπτρων.