Home TOP NEWS Μπεργκ: «Χαρούμενοι με τη νίκη μας… δεν κάναμε σήμερα Χριστουγεννιάτικα δώρα»

Μπεργκ: «Χαρούμενοι με τη νίκη μας… δεν κάναμε σήμερα Χριστουγεννιάτικα δώρα»


Είπε μετά τον αγώνα ο Χένινγκ Μπεργκ, στη διάσκεψη τύπου:

Πολύ καλή η νίκη για εμάς. Είναι καλό το ότι πήραμε το τρίποντο σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Δουλέψαμε, είχαμε καλή συμπεριφορά και νοοτροπία. Πιέσαμε, βάλαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε, είχαμε έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, βάλαμε ένα γκολ και ήταν αρκετό.

Για τις ευκαιρίες και το ότι δεν σκοράρουμε πολύ: Είμαι ευχαριστημένος που δημιοιυργούμε ευκαιρίες. Πρέπει να σκοράρουμε και αυτό είναι που πρέπει να βελτιώσουμε. Είχαμε ευκαιρίες σήμερα, απέναντι στη Δόξα είχαμε απίστευτες ευκαιρίες που κανονικά θα τις σκοράραμε. Σήμερα δεν είχαμε τις μεγάλες ευκαιρίες όμως κρατήσαμε τη συγκέντρωση μας, δεν δώσαμε Χριστουγεννιάτικα δώρα σήμερα. Αν δεδόμχασταν γκολ θα ήταν δύσκολο. Δείξαμε καλή νοοτροπία. Αμυνθήκαμε καλά, στο κέντρο μιξ και Μπασιρού ήταν σταθεροί και με ποιότητα. Ήταν δύσκολο στην επιθεση διότι η ΑΕΛ ειναι καλή ομάδα. Ευχαριστούμε και τον κόσμο για τη στήριξη. Ήρθε και ο Φαμπιάνο, δεν είχε πολλά να κάνει όμως είναι ευχάριστο να τον βλέπουμε ξανά στο γήπεδο. Είμαστε χαρούμενοι.

Για το δίδυμο Μιξ-Μπασιρού: Εχουμε πολλούς καλόυς μέσους. Θέλουμε τον ανταγωνισμό. Ο Γκόμεθ τραυματίστηκε με την ΑΕΚ. Είναι σημαντικός παίκτης των επιτυχιών και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Είμαι χαρούμενος που έχω επιλογές. Ο Κούσουλος δεν είναι ακόμα μαζί μας. Ο Γκόμεθ προπονείται, ήταν στην αποστολή όμως δεν ήταν έτοιμος για σήμερα. Θα είναι έτοιμος την Κυριακή. Την Κυριακή θα είναι οι Μιξ και Γιόρντι. Είναι καλοί ξεχωριστά και καλοί μαζί. 

Για το παιχνίδι με το Αποέλ: Θα αρχίσουμε από το 17ο λεπτό. Ίσως έπρεπε να παικτεί τις επόμενες 1-2 μέρες όμως αυτή ήταν η απόφαση. Είναι μεγάλο παιχνίδι και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε σε αυτόν τον αγώνα