Home TOP NEWS Να επιβεβαιώσει ξανά το αγωνιστικό ανέβασμα της!

Να επιβεβαιώσει ξανά το αγωνιστικό ανέβασμα της!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον 11ο αγώνα (χρωστάει δύο αγώνες) στο φετινό μαραθώνιο πρωταθλήματος, ο οποίος θα είναι κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Η ομάδα μας μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση στο οποίο δέχθηκε και την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα, ανέβασε στροφές και εκ τότε παραμένει αήττητη σε Κύπρο και Ευρώπη, μετρώντας τρεις ισοπαλίες (Βασιλεία, Καραμπάχ, Καϊράτ) και τρεις νίκες (Εθνικός Άχνας, Άρης, ΑΕΛ), ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι στα ματς του πρωταθλήματος το συνόλο του Μπεργκ πήρε νίκες χωρίς γκολ στο παθητικό.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την αρχή της  χρονιάς, ενώ μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και τις σπουδαίες εμφανίσεις εντός και εκτός συνόρων ανέβηκε στο κατακόρυφο και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Νορβηγού κόουτς.

Αύριο (13/12 – 18:00) λοιπόν κόντρα στην ΑΕΚ, η ομάδα μας καλείται να δείξει για ακόμη μια φορά βελτιωμένο πρόσωπο και με συμπαραστάτη τον 12ο ποδοσφαιριστή της, θα επιδιώξει τη νίκη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στους Λαρνακιώτες για να επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά το αγωνιστικό της ανέβασμα και παράλληλα να πάρει τους τρεις βαθμούς οι οποίοι θα δώσουν την ευκαιρία στην ομάδα μας να συνεχίσει την ανοδική της πορείας, να μειώσει τη διαφορά από την αντίπαλο, που θα της επιτρέψουν να κάνει άλλο ένα βήμα για το στόχο.