Home TOP NEWS Να μην τον στήσουμε στον τοίχο

Να μην τον στήσουμε στον τοίχο


Δεν ήταν η βραδιά του, Γιαν Λέτσιακς κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς.

Ο Τσέχος ακραίος αμυντικός της ομάδας μας, υπέπεσε σε δύο μοιραία λάθη, ένα στο πρώτο και ένα στο δεύτερο ημίχρονο τα οποία μας κόστισαν τα δύο γκολ που δεχθήκαμε και τα οποία μας οδήγησαν στην ήττα.

Αυτό που συνέβηκε με τον Λέτσιακς κόντρα στην Δόξα δεν ήταν ότι καλύτερο για την ομάδα, αλλά κυρίως για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο παρά τα δύο λάθη και παρά το γεγονός ότι ήταν ο μοιραίος της χθεσινής αναμέτρησης δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να τον στήσουμε στον τοίχο.

Αντιθέτως απάντες στο “πράσινο” στρατόπεδο” θα πρέπει να στηρίξουν τον ποδοσφαιριστή μας έτσι ώστε να επανέλθει από το επόμενο κιόλας παιχνίδι με την ΑΕΛ όπως τον γνωρίζουμε.

Ο Γιαν εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταγράφοντας 91συμμετοχές σε Κύπρο και Ευρώπη, πέτυχε γκολ, έδωσε ασίστ, ενώ γενικότερα ήταν από τους πρωταγωνιστές των επιτυχιών της ομάδας μας, επίσης είναι ένας από τους καλύτερους μας ποδοσφαιριστές, αλλά και γενικότερα του πρωταθλήματος.

Τέλος όλοι όσοι παρακολουθούμε και όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε ότι ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί σε κάθε παιχνίδι να είναι στα πάνω του και να αποδίδει σε κάθε παιχνίδι το ίδιο, όπως συνέβηκε και με τον Λέτσιακς.

Ήταν ένα κακό παιχνίδι για τον Τσέχο αμυντικό όμως αυτό δεν μπορεί να διαγράψει τα όσα πρόσφερε και όσα προσφέρει ο ποδοσφαιριστής με την παρουσία του στην ομάδα μας και το μόνο που χρειάζεται είναι την στήριξη όλων μας.