Home TOP NEWS Να βγάλει αντίδραση στα ντέρμπι!

Να βγάλει αντίδραση στα ντέρμπι!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχουν χρόνο για ξεκούραση και για ανάσες αυτό το διάστημα καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν, αφού ακολουθούν δύο σημαντικά παιχνίδια με ΑΕΛ και Αποέλ τα οποία καθορίσουν και την μοίρα μας στον φετινό μαραθώνιο.


Η ομάδα μας άρχισε ήδη από χθες την προετοιμασία της με όλους ανεξαιρέτως να έχουν στο μυαλό τους τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν αυτή την βδομάδα, αρχικά με την ΑΕΛ αύριο και την Κυριακή (26/12) με τον Αποέλ.

Η ήττα από την Δόξα Κατωκοπιάς και σε συνάρτηση με τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να μειώσει τις διαφορές κάτι που έφερε απογοήτευση σε ποδοσφαιριστές, αλλά και σε οπαδούς.

Φυσικά άπαντες στο “πράσινο” στρατόπεδο θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη την στεναχώρια και την απογοήτευση, έτσι ώστε να μπορέσουν να παρουσιαστούν στα δύο ντέρμπι με καθαρό μυαλό για να διεκδικήσουν το απόλυτο των βαθμών κάτι που αν γίνει θα μας επιτρέψει να ελπίζουμε στην διεκδίκηση του στόχου μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός θα είναι ο Ουζόχο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, επίσης εκτός θα είναι οι τραυματίες Φαμπιάνο, Κούσουλος και Γιούστε. Ο Γιόρντι Γκόμεθ μόνο εάν κριθεί 100% έτοιμος θα χρησιμοποιηθεί κόντρα στην ΑΕΛ, καθώς ο Ισπανός βρίσκεται στο βασικό σχήμα και του διακοπέντα αγώνα με τον Αποέλ.