Home TOP NEWS Να βρει την σταθερότητα της στην άμυνα!

Να βρει την σταθερότητα της στην άμυνα!

Από τον καιρό που κάθεται ο Χένινγκ Μπεργκ στην άκρη του πάγκου της ομάδας μας, πότε δεν έχουμε δει την ΟΜΟΝΟΙΑ να δέχεται με τόση ευκολία γκολ.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Χένινγκ Μπεργκ τις προηγούμενες σεζόν στις οποίες πανηγύρισε μια πρώτη θέση, το πρωτάθλημα, αλλά και παρουσίες σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργανώσης κύριο χαρακτηριστικό της ήταν η “γρανιτένια” άμυνα της, η οποία τσάκιζε τα κόκκαλα των αντιπάλων.

Στόχος λοιπόν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα μας να αρχίσει να βγάζει την αγωνιστική ταυτότητα της εντός των τεσσάρων γραμμών, να περιορίσει τα λάθη στην αμυντική γραμμή τα οποία μέχρι τώρα μας στοίχισαν 14γκολ παθητικό.

Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι θα μοιάζει με τελικός για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα πρέπει να μαζέψει όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται, έτσι ώστε να “κλειδώσει” θέση στην πρώτη εξάδα, αλλά και να παραμείνει ζωντανή στην διεκδικήση του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και τα λάθη που είδαμε σε προηγούμενα παιχνίδια θα πρέπει να περιοριστούν.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του λοιπόν μέσα στο 2022 θα έχουν πολύ δουλειά για να μπορέσουν να βελτιώσουν όλα όσα χρήζουν βελτίωσης, έτσι ώστε να παρουσιάσουν την ομάδα μας έτοιμη για να μπορέσει να κάνει την δική της αντεπίθεση.