Home TOP NEWS Να βρει τον τρόπο και σε αυτό το ντέρμπι!

Να βρει τον τρόπο και σε αυτό το ντέρμπι!

Αν και γιορτές στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται πυρετωδώς για το αυριανό ντέρμπι “αιωνίων” το οποίο θα συνεχιστεί από το 17ο λεπτό (λεπτό το οποίο διακόπηκε την 29η Νοεμβρίου λόγω της ομίχλης που επικρατούσε στην Λευκωσία και γενικά στην περιοχή του ΓΣΠ).


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ την περασμένη Τετάρτη στον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής τους άνοιξε η όρεξη για το “αιώνιο” κι όλοι θέλουν σαν τρελοί αύριο να παρουσιαστούν με το “μαχαίρι στα δόντια” για να μπορέσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να μειώσουμε περαιτέρω τις αποστάσεις από τις προπορευόμενες ομάδες.

Πάντως από τον καιρό που κάθεται ο Χένινγκ Μπεργκ στην άκρη του πάγκου της ομάδας μας, ο Νορβηγός ξέρει πάντα να βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα στα μεγάλα παιχνίδια.

Το πιο πάνω το απέδειξε τόσο στην πρώτη του σεζόν, όσο και την δεύτερη σεζόν, ότι στα ντέρμπι εκτός ελαχίστων των περιπτώσεων, ότι ο Μπεργκ ξέρει να “ξεκλειδώνει” τους αντιπάλους του και να οδηγάει την ομάδα μας εκεί που θέλει στις επιτυχίες.

Στόχος λοιπόν και στο αυριανό παιχνίδι που θα είναι το έκτο του Μπεργκ κόντρα στον Αποέλ (τέσσερα στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο) να πανηγυρίσει την τρίτη του νίκη κόντρα στους “γαλαζοκίτρινους” της Λευκωσίας.