Home TOP NEWS O Μπασίρου δείχνει πανέτοιμος για την επιστροφή του…

O Μπασίρου δείχνει πανέτοιμος για την επιστροφή του…

Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή(5/12) στο Τσίρειο.


Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που δεν θα έχει στην διάθεση του ο Χένινγκ Μπεργκ στο ντέρμπι που ακολουθεί αυτοί είναι οι τραυματίες, Κούσουλος, Γιούστε και Φαμπιάνο.

Από εκεί και πέρα ο Φουάντ Μπασίρου ο οποίος έχασε κάποιους αγώνες της ομάδας μας λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στην Εθνκή του, φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του, είναι καλύτερα και ανεβάζει στροφές για την επιστροφή του.

Τον είδαμε στην τελευταία προπόνηση πριν τον Αποέλ, τον είδαμε και σήμερα στην ζωντανή κάλυψη της προπόνησης από το Γραφείο Τύπου να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης.

Αν ο Μπασίρου κριθεί έτοιμος δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται, φυσικά το αν θα αγωνιστεί ή όχι στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, αυτό θα εξαρτηθεί από την απόφαση που θα πάρει ο Χένινγκ Μπεργκ.

Ο ποδοσφαιριστής μας αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε Κύπρο, Ευρώπη, αλλά και με την Εθνική του ομάδα και σίγουρα θα δει ο Νορβηγός τεχνικός πως θα τον διαχειριστεί.