Home TOP NEWS Ο Ντούρο για το Κυπριακό πρώταθλημα, για την φύγη του από την...

Ο Ντούρο για το Κυπριακό πρώταθλημα, για την φύγη του από την ΟΜΟΝΟΙΑ και το γκολ με την Μάντσεστερ Σίτι

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Κλόντιαν Ντούρο, μίλησε στον SuperSport FM 104 και στον Χρίστο Παπακώστα.


Οι τοποθετήσεις του:

Για την πρόσφατη φωτογραφία με τον Νίκο Κίρζη: «Διατηρούμε καλές σχέσης με τον Νίκο Κίρζη. Βρεθήκαμε και μιλήσαμε για το ποδόσφαιρο, για τον Απόλλωνα κλπ. Οι σχέσεις μας δεν είναι επαγγελματικές, παραμένουν φιλικές. Κρατάμε επαφή. Χαίρομαι για την πορεία του Απόλλωνα και για το πως βελτιώθηκε τα τελευταία χρόνια, αλλά και για το νέο του γήπεδο. Πέρασα πολύ καλά στην Κύπρο και αυτός είναι ένας λόγος για να βρίσκομαι στο νησί».

Αν παρακολουθεί το κυπριακό πρωτάθλημα: «Ναι φυσικά, ακόμα ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο γι‘ αυτό και παρακολουθώ τα πάντα. Γνωρίζω ότι ο Απόλλωνας είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα φέτος, ξέρω και για την Ομόνοια ότι φέτος δεν τα πάει πολύ καλά και ελπίζω αυτό να αλλάξει».

Γιατί έφυγες: «Όταν ήρθα στην Κύπρο ήρθα για να βοηθήσω την Ομόνοια, ήταν καλή ομάδα και τα πήγαινε καλά. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις και πολλές φιλίες. Κάναμε καλές εμφανίσεις και στην Ευρώπη, όμως τα πράγματα άλλαξαν από τη μια στιγμή στην άλλη. Έφυγε ο προπονητής και ήρθε ο Λεμονής, ο κυριότερος λόγος που έφυγα ήταν η έλευση του νέου προπονητή».

Για το γκολ με την Μάντσεστερ Σίτι: «Φυσικά και το θυμάμαι και τους ποδοσφαιριστές και τα γκολ που έδωσαν τόση χαρά στους παθιασμένους οπαδούς της Ομόνοιας. Αυτό το 1-0 το θυμάμαι και με χαροποιεί πολύ».

Για την Ομόνοια: «Γνωρίζω τη θέση της Ομόνοιας τώρα, ελπίζω να αλλάξει αυτό και να επανέλθει σύντομα ψηλά στη βαθμολογία».