Home TOP NEWS Οφείλει να βγάλει αντίδραση!

Οφείλει να βγάλει αντίδραση!

Τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές, αλλά και οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περιμέναν αλλιώς τα πράγματα με τον Αποέλ κι άλλιώς ήρθαν και ήταν κάτι που έφερε την απογοήτευση, την κατήφεια και τον προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας μας.


Φυσικά άπαντες στο “πράσινο” στρατόπεδο καλούνται να γυρίσουν άμεσα σελίδα για να μπορέσουν να βγάλουν αντίδραση στο “Στέλιος Κυριακίδης” και να πάρουν το “διπλό” κόντρα στην Πάφο FC.

Η ήττα από τον Αποέλ ήταν η έκτη για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα και η οποία μας κράτησε στην 7η θέση της βαθμολογίας και για να μην μπει η ομάδα μας σε περιπέτεις όσον αφορά την είσοδο της στην πρώτη εξάδα θα πρέπει να περάσει νικηφόρα από το “Στέλιος Κυριακίδης”.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν οφείλουν να αντιδράσουν και να δείξουν με το καλημέρα του 2022 ότι μπορούν να κοιτάξουν μπροστά και να κάνουν την αντεπίθεση τους για την διεκδίκηση του τίτλου. Για να γίνει αυτό φυσικά θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να αρχίσει να βγάζει στο τερέν αγωνιστική ταυτότητα και την εικόνα της ομάδας που συνηθίσαμε να βλέπουμε επί εποχής Μπεργκ.