Home TOP NEWS Οι αριθμοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κι αυτό που φωνάζει… βελτίωση!

Οι αριθμοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κι αυτό που φωνάζει… βελτίωση!

Παρουσιάστηκαν ενδιάφεροντα στοιχεία κι αριθμοί στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του “Total Green”, οι οποίοι χρήζουν ανάλυσης και σχολιασμού.


Αρχικά να αναφέρουμε ότι πρώτοι ποδοσφαιριστές σε συμμετοχές είναι ο Γιαν Λέτσιακς, Λοίζος Λοίζου και Μάρκο Τσέποβιτς οι οποίοι αγωνίστηκαν στα 11 παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρωτάθλημα, ενώ σε λεπτά πρώτος είναι ο Τσέχος αμυντικός ο οποίος μετράει 11 φουλ ενενηντάλεπτα.

Οι αριθμοί σε συμμετοχές και λεπτά συμμετοχής:

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές ως αναπληρωματικός, ενώ σε αυτή την λίστα ακολουθεί ο Φώτης Παπουλής και εδώ είναι που φαίνεται η σωστή διαχείριση που κάνει ο Χένινγκ Μπεργκ με τον Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό, ο οποίος να σημειώσουμε είχε συμμετοχές και με την Εθνική Κύπρου.

Τώρα όσον αφορά τους αριθμούς που προβληματίζουν είναι αυτοί που αφορούν στα γκολ και τις ασίστ. Σε 11 αγώνες (χρωστάει δύο με ΑΕΛ και Αποέλ) η ομάδα μας κατάφερε να βρει δίχτυα 12φορές και θα πρέπει σίγουρα να ληφθεί υπόψιν πως, για την ώρα τουλάχιστον, δεν υπάρχει ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην γραμμή κρούσης και ο οποίος να έχει ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

Επίσης σε χαμηλές “πτήσεις” κινούνται και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα “φτερά”, αλλά και που κάνουν δημιουργικό παιχνίδι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτό φαίνεται και μέσα από τους αριθμούς όσον αφορά τις ασίστ, καθώς δεν υπάρχει ο ποδοσφαιριστής που να έδωσε πάνω από μία ασίστ μέχρι στιγμής.

Είναι στοιχεία που δείχνουν το πρόβλημα στην δημιουργία και την αποτελεσματικότητα και θα πρέπει ο Χένινγκ Μπεργκ να τα διορθώσει, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα μας σιγά – σιγά να αρχίσει να γίνεται καλύτερη στην τελική πάσα που είναι κάτι που της λείπει, αλλά και να βρίσκει πιο εύκολα τον δρόμο προς το πλεκτό.

Στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν στα παιχνίδια με Δόξα, ΑΕΛ και Αποέλ, να βρει τον τρόπο να πάρει τα αποτελέσματα, έτσι ώστε να μπορέσει να πάει στην μεταγραφική του Ιανουαρίου με τις λιγότερες απώλειες και με την σωστή ενίσχυση να μπορέσει να διορθώσει κάποια πράγματα για να μπορέσει να μπει ακόμη πιο δυνατά στην τελική κούρσα του πρωταθλήματος.