Home TOP NEWS Οι τοποθετήσεις του Χένινγκ Μπεργκ για το ματς με την ΑΕΛ

Οι τοποθετήσεις του Χένινγκ Μπεργκ για το ματς με την ΑΕΛ


Ο τεχνικός της ομάδας μας, Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑ αναφορικά με το αυριανό (5/12 – 19:00) παιχνίδι με την ΑΕΛ το οποίο θα γίνει στο Τσίρειο Στάδιο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και πρώτης για τον Β’ γύρο του πρωταθλήματος CYTA.

Οι τοποθετήσεις του:

Ποιές είναι οι σκέψεις σας για το παιχνίδι με την ΑΕΛ; “Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι είναι καλή ομάδα. Δεν είχαν τα αποτελέσματα που ήθελαν μέχρι στιγμής στη σεζόν. Είναι ανταγωνιστική ομάδα και απέναντι σε κάθε αντίπαλο τα παιχνίδια είναι ισοδύναμα. Συνεπώς γνωρίζουμε από την εμπειρία μας ότι είναι καλή ομάδα.

Ποια είναι τα κλειδιά για να πάρουμε τη νίκη; “Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε τώρα. Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και θέλουμε να συνεχίσουμε. Πρέπει να είμαστε δυνατοί ανασταλτικά και να βεβαιωθούμε ότι θα έχουμε καλό ρυθμό και κίνηση στο επιθετικό μας παιχνίδι”.

Δυστυχώς το παιχνίδι με τον Αποέλ διακόπηκε και η ομάδα δεν θα αγωνιστεί για 10ημέρες. Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το παιχνίδι αυτό και αν πιστεύετε ότι το γεγονός αυτό θα μας επηρεάσει; “Σίγουρα θα θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι απέναντι στον Αποέλ, αλλά όταν ήρθε η ομίχλη τότε όλοι κατάλαβαν ότι δεν ήταν δυνατό να συνεχιστεί. Θα ήταν καλό να αγωνιστούμε την επόμενη μέρα αλλά δυστυχώς ούτε αυτό ήταν πιθανόν. Όποτε θα περιμένουμε να δούμε πότε θα τους αντιμετωπίσουμε. Τώρα θα έχουμε μια καλή βδομάδα προπόνησης και θα προετοιμαστούμε για την ΑΕΛ”.

Η ΑΕΛ προσπαθεί να επανέλθει μετά από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα. Πιστεύετε ότι αυτό είναι κάτι που θα παίξει ρόλο στον αγώνα; “Πιστεύω είναι μια καλή ομάδα. Οποιαδήποτε αποτελέσματα και να είχαν προηγουμένως δεν παύει να είναι μια καλοδουλεμένη και δύσκολη ομάδαγια να αντιμετωπίσεις. Οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό το παιχνίδι”.

Η ατμόσφαιρα που δημίουργησαν οι φίλαθλοι μας στο ντέρμπι απέναντι στον Αποέλ ήταν εντυπωσιακή. Αυτή την βδομάδα έχουμε ένα νέο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΛ. Ποιο είναι το μήνυμα σας; “Οι φίλαθλοι μας είναι κορυφαίοι. Μας δίνουν πολύ μεγάλη στήριξη, μπορούμε να νιώσουμε το πάθος και την ατμόσφαιραπου δημιουργούν στα παιχνίδια. Επίσης όταν ήρθαν εδώ πριν από το παιχνίδι, αυτό ήταν κάτι πολύ καλό. Είναι καλό να βλέπεις αυτό το πάθος, τη στήριξη γιατί βοηθούν την ομάδα και τους παίκτες”.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του: