Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ

Την τελευταία της προπόνηση θα πραγματοποιήσει το απόγευμα η ομάδα μας πριν τον αυριανό αγώνα με τον ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.


Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χένινγκ Μπεργκ θα στερηθεί τον Ιωάννη Κούσουλο. τον Φαμπιάνο, αλλά και τον Έκτορ Γιούστε οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, απ΄εκεί και πέρα όλοι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι καλά και είναι στην διάθεση του Νορβηγού τεχνικού.

Ο Νορβηγός κόουτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα μας με αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ίσως δούμε την ίδια ενδεκάδα που αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος που ήταν κόντρα στην ΑΕΛ.

Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν ότι δεν θα είναι εύκολο, καθώς απέναντι μας θα βρεθεί μια πολύ καλή ομάδα η οποία έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία στις 12 στροφές του πρωταθλήματος, άλλωστε δεν είναι τυχαία ούτε η βαθμολογική της θέση, γι’αυτό θα χρειαστεί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση.

Το απόγευμα λοιπόν η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται, με το τέλος της προπόνησης θα βγει και η ανακοίνωση για την αποστολή και πάμε δυνατά για την έκτη νίκη και την τέταρτη σερί στην φετινή σεζόν.