Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία και βγαίνει η αποστολή

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία και βγαίνει η αποστολή

Στο “Ηλίας Πούλλος” θα βρεθούν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για να πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ ο οποίος θα γίνει αύριο (5/12) στο Τσίρειο στις 19:00.


Η ομάδα μας στον τελευταίο αγώνα της κόντρα στον Αποέλ πρόλαβε να παίξει μόνο 17 λεπτά και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με την απρόσμενη διακοπή στο “αιώνιο”, οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ θα πάνε στην Λεμεσό ξεκούραστοι για να διεκδικήσουν κόντρα στους “γαλαζοκίτρινους” του Κέρκεζ τη νίκη που θα τους επιτρέψει να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Μπεργκ στο αυριανό παιχνίδι δεν αναμένεται να αλλάξει πράγματα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα κόντρα στον Αποέλ. Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε τον Νορβηγό τεχνικό να παρατάσσει την ομάδα μας με τα ίδια πρόσωπα που χρησιμοποιήσε και στον διακοπέντα αγώνα με τον Αποέλ.

Δεδομένες θα είναι οι απουσίες του Κούσουλου, Φαμπιάνο και του Έκτορ Γιούστε. Απο εκεί και πέρα ο κόουτς της ομάδας μας θα έχει στην διάθεση του, όλους τους ποδοσφαιριστές του, ανάμεσα σε αυτούς και τον Φουάντ Μπασίρου ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του που αποκόμισε με την Εθνίκη του.

Το απόγευμα λοιπόν η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται και θα βγει αποστολή, με τον Χένινγκ Μπεργκ και τους συνεργάτες του να ετοιμάζουν το πλάνο με το οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορέσει να φύγει αύριο από το Τσίρειο με το “διπλό” και τους τρεις βαθμούς της νίκης.