Home TOP NEWS Ότι κι αν γράψεις είναι λίγο για τον Φώτη!

Ότι κι αν γράψεις είναι λίγο για τον Φώτη!

Τα γράψαμε και τα είπαμε από τον καιρό που ήρθε στο “Ηλίας Πούλλος” για το τι έστι Φώτης Παπουλής, την πραγματική αξία αυτού του ποδοσφαιριστή και το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα όταν βρεθεί στην μέρα του.


Παρά το γεγονός ότι ο Παπουλής πλησιάζει να “πατήσει” τα 37 του χρόνια (22 Ιανουαρίου), είναι ένας ποδοσφαιριστής υπόδειγμα και στολίδι για τα Κυπριακά γήπεδα και πραγματικά χαίρεσαι να τον βλέπεις να χαϊδεύει το τόπι.

Την περσινή σεζόν έκανε κάποια καλά παιχνίδια και είχε τεράστια συνεισφορά σε αυτά, ωστόσο ειδική μνεία στον Φώτη, κάναμε μετά το ματς της ομάδας μας με την ΕΝΠ στο “Τάσσος Μάρκου”, καθώς έκανε μια από τις καλύτερες του εμφάνισεις από τον καιρό που ήρθε στην ομάδα μας και μάλιστα αναδείχθηκε και ΜVP της αναμέτρησης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κι όμως οι καλές εμφάνίσεις του Φώτη Παπουλή συνεχίζονται και την φετινή αγωνιστική περίοδο. Το βράδυ της Δευτέρας ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής φρόντισε να γράψει άλλη μια σπουδαία εμφάνιση στο ενεργητικό του με την πράσινη φανέλα αυτή την φορά κόντρα στην ΑΕΚ.

Πέραν από το γκολ που πέτυχε, το οποίο στο τέλος έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Φώτης σε γενικές γραμμές έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ,  η μπάλα πέρασε πολλές φορές από τα πόδια του και προσπάθησε είτε με διεισδύσεις, είτε με πλαγιοκοπήσεις να ξεκλειδώσει την άμυνα των “κιτρινοπράσινων” και γενικά ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη ομάδα.

Μπορούμε να γραψούμε πάρα πολλά για τον Φώτη Παπουλή, αλλά μπροστά σε τέτοιες εμφανίσεις όπως ήταν και η ψεσινή κόντρα στην ΑΕΚ, οι λέξεις περισσεύουν για να περιγράψει κανείς τον “αιώνιο έφηβο” των Κυπριακών γηπέδων και σίγουρα σε τέτοιες περιπτώσεις το Respect μοιάζει πολύ λίγο.