Home TOP NEWS Παίκτης βαρόμετρο, είναι όμως 37 και ο Ιανουάριος έφτασε…

Παίκτης βαρόμετρο, είναι όμως 37 και ο Ιανουάριος έφτασε…


Η αξία του Φώτη Παπουλή είναι αδιαμφισβήτητη. Την δουλεία που βγάζει στο γήπεδο δεν υπάρχει άλλος παίκτης μέσα στην ομάδα που μπορεί να την κάνει. Είναι παίκτης βαρόμετρο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, η παρουσία του στο γήπεδο δίνει επιθετικό αέρα στην ομάδα και είναι πολλές οι φορές που παρασύρει και τους συμπαίκτες του.

Αυτό βέβαια δεν μπορεί να θεωρείται καλό για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το γεγονός δηλαδή ότι η απόδοση της ομάδας επιθετικά καθορίζεται από έναν και μόνο ποδοσφαιριστή. Είναι αλήθεια πως σήμερα δεν υπάρχει αντικαταστάτης του Φώτη στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό πρέπει να γίνει παραδεκτό και να γίνει προσπάθεια να έρθει κι άλλος με τα χαρακτηριστικά του Ελλαδίτη ο οποίος να αγωνίζεται στη θέση Νο. 10.

Για την ώρα πάντως ο Παπουλής προστίθεται ξανά στις επιλογές του Μπεργκ ενόψει του παιχιδιού με την ΑΕΛ και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα επιλεγεί στο αρχικό σχήμα.

Ο Ιανουάριος ωστόσο είναι κοντά και θεωρούμε πως θα πρέπει η ομάδα να αρχίσει να σκέφτεται πως θα μπορέσει να φέρει τον ποδοσφαιριστή εκείνο που θα δίνει ανάσες στον 37αρη Παπουλή, σκεφτόμενη επίσης και το μέλλον.