Home TOP NEWS Παραμονή στο γήπεδο για να αρχίσει η προετοιμασία για Πάφο

Παραμονή στο γήπεδο για να αρχίσει η προετοιμασία για Πάφο


Οι ολιγοήμερες διακοπές των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας λαμβάνουν από σήμερα τέλος αφού επιστρέφουν στο γήπεδο και επαναρχίζουν προπονήσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συγκέντρωση στο «Ηλίας Πούλλος» για να αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής με την Πάφο, ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Λανγκ. Ο Γιούστε δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα χωρίς να αποκλείεται να τον έχει στην αποστολή ο Μπεργκ. Θα είναι ξανά διαθέσιμος ο Μιξ ο οποίος έλειψε πολύ από το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής. Θα πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε την απουσία των τριών Αφρικανών, Σέχου, Μπασιρού και Ουζόχο, οι οποίοι θα είναι εκτός σίγουρα για τον επόμενο μήνα.

Ο Χένιγνκ Μπεργκ θέλει να δει πολύ περισσότερα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του, από το αμέσως επόμενο παιχνίδι και αρχίζει από σήμερα να καταστρώνει το πλάνο του για τον αγώνα. Στρώνονται λοιπόν στη δουλεία οι παίκτες μας, οι οποίοι σίγουρα νιώθουν πως έχουν να αποδείξουν πολλά.